Telefonumu tamire verdim ekranı bozuk geri aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar samsung galaxy note 4 markalı bir telefonum var şarj soketi bozuktu ki genel tamirciler 30 dakika içerisinde tamir ediyor ucuz diye gittim 60 tl'ye tamire verdim yapılsın diye gittim almaya telefonu telefon tamir olmadı bla bla bir şeyler dedi telefonda kökten şarjı bitik şarj alıyomu almıyomu hiç uğraşmadım aradan 2 gün geçti baktım bi şarj oluyormu telefon soketi bile yenilenmiş şarj aleti telefona tam oturuyor her neyse gittiğimde öyle böyle dedim adam yan çiziyor bozuk telefonu verdin diye dolandırıcı muamelesi yapıyor telefonun sepetine koymuştun sen o telefonu o sıra dokunmatiğini bozmuşsun diye savunuyor ki ben telefonu cebimden düşmesin diye genelde hep sepete koyarım ama telefoncu yaptığı tamir ettiği telefonu niye olmadı der ki ? değil mi ben bu telefoncunun hakkından nasıl gelirim ,ne yapmalıyım ?

sorun çözüldü beyler değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum hiç bir ücret ödenmeden telefonumu bozdukları gibi yeniden tamir edecekler ki en başında telefona yeni bir şarj soketi takıp şarj edilebilir hale getirdiklerinden sonra bize şarj dolmuyor , telefon açılmıyor gibi cümle kullandı telefoncu bütün suç tamire verdiği firmadan kaynaklıymış ama neden denemedi acaba telefonu tekrar şarja yada onlar telefonu tamir ettirdikten sonra telefoncuya söylemedi onu şarjı 0 bir şekilde telefoncuya devr etti onu hiç anlamış değilim. devrik cümle kullandıysam kusuruma bakmayın 04:09 yorgunluğu.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
O telefoncunun hakkından gelemezsin kardeşim hakkını haram edersin anca cevren varsa köşeye çeker iki silkekersin ki o da pek önerilmez güvenmediğin telefoncu ya da bilgisayarcılara bu tür eşyaları emanet etmek vermek çok sıkıntılı geçmiş olsun

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Hata yapmışsın orda telefonun çalışıp çalışmadığına bakman gerekirdi bu durumda hak talebedemezsin

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
reiz maalesef hiçbir şey yapamassın yasal yollar ile ama türkiyede yasa var mı tartışılır

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Üye
5 HİZMET YILI
Beli polise gidersen onlar bir şekilde seni yönlendirebilir

Yalnızlığım Anlatır Beni
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
knk bakaydın keşke ilk bi ya :/

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
telefonu aldığın yere götür seni yönlendirirler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kamera kayıtları varsa telefonla ugraştığına dair bir şeyler yapabilirsin bence

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Cidden sinir bozan bir durum cinayet sebebi böyle böyle Küfür edeceğim şimdi olmayacak Ben yemek istemiyorum cidden yazıklar olsun yani haram zıkkım olsun Ayıptır günahtır Geçmiş olsun bu arada durumun kötü bir şey yani sanki biz parayı ağaçtan top neyse sinirlendim ben kaçar

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
telefonu aldin yere geri gotur tamir ederlerse

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
aga ya cok dolandırıcı var piyasa da yapcak birşey yok geri götür olmadı tüketici hakkı olarak dava ac tazmninat da alırsın

plabbers
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
trajikomik olay ya :coolstory:

Üye
5 HİZMET YILI
well.... work in the shadows.. no one will know what you did

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eğer elinde bunla alakalı kkanıt varsa gidip dağva açabilirsin ama dava açmadan önce git bitane avukata danış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...