Galaxy Note 5 ekran açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
üstte uyumuş olmalısın
ya da bir elektrik kesintisi oldu

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostlar mesajlarınızın hepsini okudum topluca mesaj yazıyorum. telefonun sadece ekranından kaynaklı bir sorun olsaydı bilgisayara bağladığımda görüyor olurdu diye düşünüyorum. Sanırım telefonun anakartı yandı. Batarya zaten bozuktu telefon sürekli ısınıyordu. Büyük ihtimalle gece telefon şarjdayken çok ısındı ve anakartı yanı diye düşünüyorum. Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim :(

Üye
3 HİZMET YILI
aşırı ısınmadan dolayı olabılır ıç ekranı değiştir

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, Galaxy Note 5 telefonum var. Dün akşam hiçbir sorun yoktu, telefonu şarja taktık yattım. Sabah kalktığımda telefonu elime aldım, ekran açılmıyor. Bildirim ışığı yanıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. Başka telefondan aradığımda telefon çalıyor ama ekrana bir şey gelmiyor. Yeniden başlatmayı deniyorum, telefon titremiyor. Bilgisayara bağlıyorum, görmüyor. Desteğe ihtiyacım var, bilgisi olan var mı?
gece şarja taktığında birisi düşürmüş olabilir mi ?
eğer böyle bir durum yok ise bırak şarjı iyice bitsin sonra tekrar şaarja tak düzelir belki çünki benim telefonumda bazen şarjı var iken kapanıyor şarja taktıktan sonra açılıyor xs

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Isınma kaynaklı olmuştur kanka bi servise göster

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Batarya tamamen ölmüş olabilir. Yeni batarya takmış olsanız bile batarya . Her an gidebilir.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
ısınmadan dolayı ekran şişiyor ve bozuluyor fakat 2. bir olasılık ile ekran soketi çıkmış olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...