Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bu konum samsung severlerini ilgilendiren bir konu. Galaxy S21 almak isteyenler için umarım bilgilendirici, faydalı bir post olmuştur...

:resim:

ghf.jpg

das.jpg

:yazı:

Arkadaşlar bildiğiniz üzere Kore merkezli teknoloji devi Samsung 14 Ocak 2021' de Galaxy S21 serisini tanıtacak. Bu seri hakkında yeni bilgiler, cihazlar hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Galaxy S21 ultra modelinin özellikleri sızdırılmıştı şimdi ise Galaxy S21 ve Galaxy S21 Plus özellikleri sızdırıldı.

:özellik:

İki modelde de IP68 ( Su Geçirmezlik Özelliği ) sertifkası mevcut. Yani cihazlar toza ve suya karşı dayanıklı.
Galaxy S21 model telefonun arka kısmına baktığımızda plastik arka kapak kullanıldığını gözlemliyoruz.
Galaxy S21 modelinde 6.2 inç ekran boyutu kullanılıyor.
Galaxy S21 Plus model telefonun arka kısmına baktığımızda ise cam arka kapağa sahip olduğunu gözlemliyoruz.
Galaxy S21 Plus modelinde 6.7 inç ekran boyutu kullanılıyor.
Cihazların ekranları Gorilla Class 7 darbelere karşı koruyan koruyucu teknolojisi ile karşımıza çıkıyor.
İki cihaz 1080x2400 çözünürlük, bunun yanı sıra 120 hz ekran yenileme hızıyla karşımıza çıkıyor.
Ekranlar 1300 nit parlaklığa ulaşabilme özelliğine sahip bunun yanı sıra parmak izi okuyucusunu da içinde barındırıyor.
Galaxy S21 modeli 4000 mAh bataryadan güç almakta bunun yanı sıra telefon 7.9 mm kalınlıkta ve 171 gram da ağırlığa sahip olduğu sızıntısı var.
Galaxy S21 Plus modeli ise 4800 mAh bataryadan güç almakta bunun yanı sıra telefon 7.8 mm kalınlıkta ve 202 gram da ağırlığa sahip olduğu sızıntısı var.
Galaxy S21 model serisinde telefonların kutularından iphone 12' de olduğu gibi sarj aleti çıkmaması beklenmekte.
Her iki cihazda 25 watt hızlı sarj desteğine sahip. Bunun yanı sıra kablosuz ve ters sarj desteği olacağı sızıntısı da mevcut.
Amerika Birleşik Devletleri gibi ülkelerde kullanıcıların karşısına Snapdragon 888 işlemcisi ile çıkacak. Ancak Türkiye ve Avrupa'da satışa sunulduğunda ise Exynos 2100 işlemcisi ile karşımıza çıkacak. Üzülerek söylüyorum ki ülkemize Snapdragon 888 işlemcisi ile sunulmayacak :confused:
Her iki cihazda 8 GB ram olacak. Depolama alanları ise 128/256 GB olacak.
Her iki cihazın arka kısmında 3 adet kamera mevcut. 12 MP ana kamerası, 64 MP telefoto, 12 MP ultra geniş açılı kamera ile biz kullanıcılara sunuluyor.
8K video kaydı alan iki cihazın ön kısmında 10 MP ön kamera mevcut.

Gelelim bu özelliklerden sonra fiyatına :)

memoryhack.JPG

Bu Galaxy S21 modeli için beklenen fiyat.

memoryhack2.JPG

Bu ise Galaxy S21 Plus modeli için beklenen fiyat.

:not:

Telefon hakkında görüşlerimi söylemek gerekirse; Bu telefona bu kadar para verilmez arkadaşlar. Samsung'un donmalar, takılmalar vb hakkında kötü bir telefon olduğunu hepimiz biliyoruz. Yazılım güncellemesi hakkında da öyle. Samsung'un geride kaldığını düşünüyorum bu tarz durumlarda. Telefonu alacaklara hayırlı olsun diyorum... :)

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ülkemizin durumu çok kötü, kişiye göre değişir ama ben bir telefona bu kadar para veremem onun yerine xiaomi (note 9 pro )kullanıyorum o da kaçak zaten daha ucuza geldi.(2000tl adlım normal fiyat 3 - 3,5k)

Alekto Movik Movik
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
çok para ya... android işlemciye sahip cihazlara bu kadar para verip 1-2 yıla saçma sapan kasmalar donmalar yaşayacakları için fazla bi meblağ

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
telefon efsanede çok pahalı umarım ekonomi düzelir

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler s21 plus baya pahalı ya

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Fiyatlar Çok Fazla Alınmaz Bence Bu Kadar Fiyata Ama Telefon Çok İyi Duruyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ozellıkler her ne kadar guzel olsada malum alım gucunden dolayı sıkıntılı bır telefon ucret tarafında

Vaktiyle bir atsız varmış derlerse ne hoş
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
üzülerek söylüyorum ki en iyisi amerika'ya gitmek :thonkie:

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben samsungu bildim bileli hep kasıyor 1,2 yıl geçtikten sonra kasmalar artıyor ama şarj konusunda güzel iyi gidiyor bide bi telefona o kadar para verilmez be 3,4k maximum tabi bütceye göre değişir şayet o kadar bütcemde olsa vermem o parayı xaomi gayet normal ondan alırım 2,3 k ya

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Çok babalı dostum özelliğe gore

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
abi anlamıyorum bu kadar parayı bu telefona verilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...