Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
:yazı:

Samsung'un yeni telefonu Samsung Galaxy S21, 14 Ocak'ta yapılacak olan etkinlikte özellikleri gün yüzüne çıkacaktı. Ama yapılacak olan etkinlikten önce telefonun bütün özellikleri ortaya çıktı.
Bu sızıntıdan önce de kamera özellikleri sızdırılmıştı. Şimdi ise Galaxy S21'in Avrupa'da satışa çıkacak fiyat bilgisi sızdırıldı.
Samsung Galaxy S21'in fiyatı Belçikada bulunan kablo şirketi Voo tarafından yanlışlıkla kullanıcılarla paylaşıldı. Galaxy S21 modeli 849 euro , Galaxy S21 Plus modeli 1.049 euro , Galaxy S21 Ultra 1.399 euro olarak Avrupa'da satışa sunulacak.

:resim:

samsung-galaxy-s21-serisinin-kutulari-turkiyede-de-bos-olabilir-660x371.jpg

Fiyatları yanlışlıkla paylaşan Voo, sitesinden kısa bir süre içerisinde kaldırdı. Ancak Abhishek Yadav isimli twitter kullanıcısı ekran görüntüsü alıp ölümsüzleştirdi. Ekran görüntülerine bakarsanız 128 GB depolama alanına sahip modeller olduğunu göreceksiniz.
Samsung Galaxy S21, Avrupada'ki versiyonunda Exynos 2100 işlemcisinden güç alacak. Şirket, bazı ülkeler için Snapdragon 888 işlemcisinden güç alan Galaxy S21 telefonlarını aynı fiyatta piyasaya koyacak.
Telefon kutusundan karşımıza Android 11 işletim sistemi, AMOLED ekranı ve USB-C bağlantısı ile çıkacak. Bunun yanı sıra 3.5mm kulaklık girişi de kutunun içinde olacak.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bunlar kasıtlı yapılıyor, sızdırılma yok. Hep aynı bahaneler. İnsanlardaki merağı artırıp etkinliğe katılım sağlamak amaç

WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ülkeye ham giriş fiyatı şuan ki kur ile 12,603.56 vergileri eklersek 20bin eder değer mi size kalmış :/

Bjorn Lothbrok

B
Ülkeye ham giriş fiyatı şuan ki kur ile 12,603.56 vergileri eklersek 20bin eder değer mi size kalmış :/

Snapdragon olan modeli girse ülkeye o parayı vermeye değer. Gerçi Exynos 2100 de beklentileri karşılayacağa benziyor hoş ben S20 Ultraya devam edeceğim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bence tamamen para tuzağı ve bilinçli sızdırılıyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Para tuzağı olan bir durum yok ortada gayet performanslı cihazlar, para tuzağı diyebilmeniz için alıp kullanmanız lazım. Arz ve talep meselesi amiral segment herkesin cebine hitap etmez.
Cebe hitap etmez diyorsunuzda bir telefona binlerce lira vermek mantıklı değil bence imkanım olsa alır mıyım diye düşünüyorum genede almazdım

Bjorn Lothbrok

B
Cebe hitap etmez diyorsunuzda bir telefona binlerce lira vermek mantıklı değil bence imkanım olsa alır mıyım diye düşünüyorum genede almazdım

Size göre mantıklı değil işte onu diyorum. İş adamı her an elinin altında koca notebook'u taşımak zorunda değil monitöre yansıtır dex'i işini görür en basitinden bu cihazlar neredeyse ortalama bir bilgisayar gücünde ben s20 ultra kullanıyorum son derece memnunum bilgisayarda görebileceğim birçok işi dışarıda rahatça görebiliyorum benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla her yönde karşılıyorsa veririm tabiki niye vermeyeyim.

Üye
8 HİZMET YILI
bu kadar para samsung için değer mi bilmiyorum uzun süredir samsung kullanmadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...