kanka koku gelmıs falan fılan hala ne anlatıyon telefon gg olmus gay mezarlıgına göm bence para bulursan yenisini alırsın
Telefonun içinde önemli bilgiler, fotoğraflar, numaralar vs. olmasa sizce böyle bir konu açma gereği duyar mıydım?Kanka kovaya su doldur içine at telefonu 10 Dakika sonra al heryerini kurula bakayım çalışacakmı
( Şşş Çöpe At)
Yeni telefon zaten alacağım bu kurtulsun içindekiler lazım bana..Eğer yandıysa onu tamir ettirmek yerine yeni bir telefon al bence. Eski telefonların tamiri çok yerde yapılmıyor, yapanlar ise kara borsadan, (pahalıya) tamir ediyorlar. Benim 5 senelik bir telefonum vardı, ekranı değiştirmeye 750 tl istedi adam. :'D
Batarya olmasa bile telefon açılabilir.Batarya şişmiş olabilir yeni bir batarya alıp dener misin belki çalışır
Nasıl açılacak aceba batarya olmadan ? batarya olmadan telefon açılmazBatarya olmasa bile telefon şarja takılıyken açılır.
Kardeş İçinideki Bilgileri Alabilme Şansın Var Hafıza Birimi Zarar Görmemişse Ki Genelde Görmeyecek Bir Yere Yaparlar Onu Ama Pahalıya Yaparlar Değer Diyorsan Bir Teknik Servise DanışTelefonun içinde önemli bilgiler, fotoğraflar, numaralar vs. olmasa sizce böyle bir konu açma gereği duyar mıydım?
İçindekiler için kurtarmak istiyorum telefonu. Yenisini alması basit iş. Onu herkes akıl eder.
Yeni telefon zaten alacağım bu kurtulsun içindekiler lazım bana..
Dayım telefon tamircisi şarja takılıyken telefon açılabiliyor laptop gibiNasıl açılacak aceba batarya olmadan ? batarya olmadan telefon açılmaz
Laptopun da bir bataryası var farkındaysan bataryası olmadan çalışmazDayım telefon tamircisi şarja takılıyken telefon açılabiliyor laptop gibi
Laptop un bataryasını çıkar adaptörünü tak bakalım. 4 senedir laptop kullanıyorum , kasa gibi bataryası olmadan elektriğe bağlı olarak kullanılabiliyorLaptopun da bir bataryası var farkındaysan bataryası olmadan çalışmaz
2.40 dan itibaren izleLaptopun da bir bataryası var farkındaysan bataryası olmadan çalışmaz
o kadar işi belki yapamayabilirler bu kesin bir çözüm değil ayrıca laptopun bataryası çıkmayanlar da var onu nasıl yapmayı planlıyorsunLaptop un bataryasını çıkar adaptörünü tak bakalım. 4 senedir laptop kullanıyorum , kasa gibi bataryası olmadan elektriğe bağlı olarak kullanılabiliyor
Post automatically merged:
2.40 dan itibaren izle
1- Adam videoda hiçbir şey yapmıyor sadece voltajlara bakıyoro kadar işi belki yapamayabilirler bu kesin bir çözüm değil ayrıca laptopun bataryası çıkmayanlar da var onu nasıl yapmayı planlıyorsun
Tamam kardeşim uzatmayalım neyse işte yapılıyormuş ama bence onu söküp takmak vs oraya kablo bağlamak bir insanın yapacağı bir iş değil1- Adam videoda hiçbir şey yapmıyor sadece voltajlara bakıyor
2- Konumuz laptop değil sadece telefonların da bataryası olmadan çalışabildiğini göstermek ama yine de söyleyeyim bataryası çıkan laptoplar için söylediğimi anlamışsındır hatta bunu batarya ölmesin diye kullananlar da oluyor muhtemelen bataryası çıkmayan laptopların içini açıp bataryayı çıkarınca da adaptör takılıyken çalışacaktır.
3- Haklı olduğumu ne zaman kabul edeceğini merak ediyorum
İçindeki bilgiler önemli olduğu için mahalledeki bir telefoncu bile ucuz fiyata yapabilir. Neyse uzatmayalımTamam kardeşim uzatmayalım neyse işte yapılıyormuş ama bence onu söküp takmak vs oraya kablo bağlamak bir insanın yapacağı bir iş değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?