Telefonum şarjdan çıkarınca kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pil gücünde sorun vardır telefoncuya gidersen büyük ihtimal bataryasını değiştir derler

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bende yaşamıştım telefonun şarj kısmı yanmış dedilerdi bana sonra sadece bataryayı şarj eden bir alet aldım öyle hallediyordum...

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Telefonun giriş kısmında ki auter kısmı bozulmuştur telefoncuya götür yapsınlar maaliyeti bi 50 100 tl olur dükkana göre

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
telefonunun pilinin ömrü tükenmiş. tamirciye götürmen gerek. sakın kendim açayım bakayım deme pil işi şakaya gelmez. mümkünse yetkili bir servise götür

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hocam telefon yaslanmıs sanırım pil konusunda zamanında cok eger şarjda takıldıysanız ılerıde boyle durumlar oluyor pıl degısımı yaptırabılırsınız

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
bataryasına baktır ondan sonra bı tamıre gotur.

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
arkadaşlar bundan 20 gün önce falan telefonum kendiliğinden kapandı şarjı 30 civarlarındayken ve açmaya çalıştığımda geri kapanıyordu şarja takınca düzeldi sonrasında bu hafta içersinde ses seviyesini yarıdan fazla açınca kendiliğinden kapanmaya başladı ve dün itibari ile şarjdan çıkarınca herhangi bir uygulamaya girdiğimde telefon direk kapanıyor ve şarja takana kadar çalışmıyor ama telefonu açıp hiçbir şey yapmazsam ekran kitli durunca kapanmıyor. şarja taktığımda ise hiç kapanmıyor istediğim şeyi yapabiliyorum sizce sorun neyden kaynaklanıyor Not Telefon modelim Mi9 Lite
Bataryayla ilgili sıkıntı olabilir veya pil şişmiş olabilir

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum cep telefonu eskimiş ve artık bataryasının değişmesi gerekiyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...