Galiba Telefonum Yandı [YARDIM]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Galiba Telefonum Yandı

:yazı:

Merhaba dostlarım. Ben baXen
Bu konumda sizlere bir şey anlatmak, tanıtmak yerine bir yardım istiyorum.
Telefonum elimde iken birden bire ekran gitti ve geri açılmadı.
Tekrar açmaya çalıştığımda ise hiçbir şey olmadı.
Bataryasını söktüğüm de ise hafif bir yanık kokusu geldi.
Şarja taktığımda ise herhangi bir şey olmuyor.
Bunun herhangi bir çözümü var mıdır?

:not:

Telefon: Samsung Galaxy J5
Herhangi bir şekilde ekran giderken bir şey olmadı veya ses vermedi.
"Bataryayı çıkar tak, bir müddet bekle" gibi şeyler söylemeyin. İşe yaramıyor.
Bir süredir batarya sökük şekilde telefon zaten hava alıyor.​

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Eğer yandıysa onu tamir ettirmek yerine yeni bir telefon al bence. Eski telefonların tamiri çok yerde yapılmıyor, yapanlar ise kara borsadan, (pahalıya) tamir ediyorlar. Benim 5 senelik bir telefonum vardı, ekranı değiştirmeye 750 tl istedi adam. :'D

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka koku gelmıs falan fılan hala ne anlatıyon telefon gg olmus gay mezarlıgına göm bence para bulursan yenisini alırsın
Kanka kovaya su doldur içine at telefonu 10 Dakika sonra al heryerini kurula bakayım çalışacakmı

( Şşş Çöpe At)
Telefonun içinde önemli bilgiler, fotoğraflar, numaralar vs. olmasa sizce böyle bir konu açma gereği duyar mıydım?
İçindekiler için kurtarmak istiyorum telefonu. Yenisini alması basit iş. Onu herkes akıl eder.
Eğer yandıysa onu tamir ettirmek yerine yeni bir telefon al bence. Eski telefonların tamiri çok yerde yapılmıyor, yapanlar ise kara borsadan, (pahalıya) tamir ediyorlar. Benim 5 senelik bir telefonum vardı, ekranı değiştirmeye 750 tl istedi adam. :'D
Yeni telefon zaten alacağım bu kurtulsun içindekiler lazım bana..

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
o telefon gitmiş Qral alıyosun telefonu kolonya döküp atıyosun yaptırayım deme 500 den az almazlar içindekileri kurtarabilirmisin bilmemde telefoncuya sor derim.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
usb kabloyala pc ye tak bakim belki sadece ekran gitmiştir

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
anakartın yanmış knk geçmiş olsun

Her zaman bir çıkış vardır...
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Batarya şişmiş olabilir yeni bir batarya alıp dener misin belki çalışır

Üye
7 HİZMET YILI
Nand bellek sağlamsa içindeki dosyaları kurtarılabilir fakat anakartın da yanmış büyük ihtimalle. Dosyalar çok önemliyse bi dosya kurtarma şirketine başvurabilirsin onlar kurtarabilir nand belleği söküp cihazla okuyacaklar ama o da ucuz bi işlem değil.
İkinci bi çözüm aynı model-seri bir telefon bulup nand belleği diğer telefona transfer etmek bunu da ancak anakart tamiri yapan yerler yapabilir mahalle arası telefoncularında yaptırman zor yine işçiliği için masraflı olacaktır.
Bir de şunu dene telefon kapalıyken bataryasız usb ile bağla bilgisayarına aygıt yöneticisinde görebiliyorsan anakart tamamen yanmamış demektir yazılımla kurtarmayı danayabilirsin.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Sizin orda ucuz zaten uğraşma yenisini al Samsung'ların tamiri adamı delirtir .

Grafik Tasarım Uzmanı
Uzman Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Telefonun içinde önemli bilgiler, fotoğraflar, numaralar vs. olmasa sizce böyle bir konu açma gereği duyar mıydım?
İçindekiler için kurtarmak istiyorum telefonu. Yenisini alması basit iş. Onu herkes akıl eder.

Yeni telefon zaten alacağım bu kurtulsun içindekiler lazım bana..
Kardeş İçinideki Bilgileri Alabilme Şansın Var Hafıza Birimi Zarar Görmemişse Ki Genelde Görmeyecek Bir Yere Yaparlar Onu Ama Pahalıya Yaparlar Değer Diyorsan Bir Teknik Servise Danış

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Laptop un bataryasını çıkar adaptörünü tak bakalım. 4 senedir laptop kullanıyorum , kasa gibi bataryası olmadan elektriğe bağlı olarak kullanılabiliyor
Post automatically merged:

2.40 dan itibaren izle
o kadar işi belki yapamayabilirler bu kesin bir çözüm değil ayrıca laptopun bataryası çıkmayanlar da var onu nasıl yapmayı planlıyorsun

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
o kadar işi belki yapamayabilirler bu kesin bir çözüm değil ayrıca laptopun bataryası çıkmayanlar da var onu nasıl yapmayı planlıyorsun
1- Adam videoda hiçbir şey yapmıyor sadece voltajlara bakıyor
2- Konumuz laptop değil sadece telefonların da bataryası olmadan çalışabildiğini göstermek ama yine de söyleyeyim bataryası çıkan laptoplar için söylediğimi anlamışsındır hatta bunu batarya ölmesin diye kullananlar da oluyor muhtemelen bataryası çıkmayan laptopların içini açıp bataryayı çıkarınca da adaptör takılıyken çalışacaktır.
3- Haklı olduğumu ne zaman kabul edeceğini merak ediyorum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1- Adam videoda hiçbir şey yapmıyor sadece voltajlara bakıyor
2- Konumuz laptop değil sadece telefonların da bataryası olmadan çalışabildiğini göstermek ama yine de söyleyeyim bataryası çıkan laptoplar için söylediğimi anlamışsındır hatta bunu batarya ölmesin diye kullananlar da oluyor muhtemelen bataryası çıkmayan laptopların içini açıp bataryayı çıkarınca da adaptör takılıyken çalışacaktır.
3- Haklı olduğumu ne zaman kabul edeceğini merak ediyorum
Tamam kardeşim uzatmayalım neyse işte yapılıyormuş ama bence onu söküp takmak vs oraya kablo bağlamak bir insanın yapacağı bir iş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...