Seçkin Üye
O zaman vikings izleİyide kanka ben LoL sevmiyorum ki
O zaman vikings izleİyide kanka ben LoL sevmiyorum ki
Basladım başı sardı umarım devamıda iyi olur ....O zaman vikings izle![]()
Bakarim onada eyvallah teşekkürlergota spin off gelcek 3 ya da 4 tane beklerken vikings, the last kingdom izleyebilirsin
Onu izledim ya baya güzeldiArthura bakabilirsin
Netflixte mi izledinOnu izledim ya baya güzeldi
Yok apk var oradan bakıyorum ben dizi filmlereNetflixte mi izledin
Yok apk var oradan bakıyorum ben dizi filmlerea hangi APK knk
Dizipal var oda güzel blufixte herşey var mıBluflix vardı şimdi yabancı bi programdan bakıyorum
Dizipala baktım oradaki şeylerin çoğu var dizipalın uygulaması varmı yoksa sadece sitemi ?Dizipal var oda güzel blufixte herşey var mı
Site olarak biliyorum uygulaması var mı bilmiyorumDizipala baktım oradaki şeylerin çoğu var dizipalın uygulaması varmı yoksa sadece sitemi ?
Varmış baktım baya güzel oda herşey var gibi bi game of thrones yok sanırımSite olarak biliyorum uygulaması var mı bilmiyorum
Orda her şey yok ya ama baya bir şey varVarmış baktım baya güzel oda herşey var gibi bi game of thrones yok sanırım
Evet baya güzel indiridm zaten telefona apksı da varmışOrda her şey yok ya ama baya bir şey var
Ben bakarım işten çıkıncaEvet baya güzel indiridm zaten telefona apksı da varmış
Unutmuştum yeni sezonun geleceğini iyiki hatırlattın dostumWitcher'i izlemediysen izle derim, bir kaç güne ikinci sezonu da çıkacak![]()
kank vikingsi herkes onermis sen the last kingdoma bi göz at pisman olmazsınBakarim onada eyvallah teşekkürler