Game Power Spectre Driveri olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
flick
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Merhabalar öncelikle bu konu hakkında 2. konu açışım bu mausun driverini kullan var ise bana ulaşabilrmi,web sitesinden kaldırılmış ve hiç biyerde yok driver driverde macro vardı çok işime yarıyordu şuan o olmadan noob gibi hissediyorum :p lütfen yardımınızı bekliyorum teşekkürler.
Game Power Spectre

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
olacağını sanmıyorm bro ya kolay gelsin

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Screenshot at Nis 08 21-34-40.png

modelinide belirtimisin dostum cok model var

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
kanka baktım ben zaten araştırmadığım yer kalmadı malesef yok bi ihtimal forumda bulurum sanmıştım ondan
su adamlara mail atsana bi cok sacma satisi olan bir cihazin destegini cekmeleri cok scma olmus senin adina canim cok sikildi :(

flick
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
attım kaç kere kanka haleda dönüş yok nerden aldım bu mausu a* valla sinirlerim zıpladı
Post automatically merged:

mause
bende cok dandik birsey var preo doye bi marka teknosanin biliyondur belki ama iki defa ari yapti adamlar iki defa degistiridiler usenmeden mause i cok sasritici markalardan cok sasirtici seyler cikyor. letgoda falan sat gitsin kendine llogitech gibi birsey al en guzeli olur

flick
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
bende cok dandik birsey var preo doye bi marka teknosanin biliyondur belki ama iki defa ari yapti adamlar iki defa degistiridiler usenmeden mause i cok sasritici markalardan cok sasirtici seyler cikyor. letgoda falan sat gitsin kendine llogitech gibi birsey al en guzeli olur
tavsiyen için teşekkür ederim kanka

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
başka bi foruma göz attım kaldırmışlar :D nası bi saçmalıksa. kaldırılmadan önce kullanan varsa exesini silmediyse sorun hallolur ama kaldırmanın amacı neymis acaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...