Çözüldü gameguard cs 1.6 ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
gameguard cs 1.6 fascup dan ban yedım yenı steam acıyorum ve gameguard acıyorum hala ban gosterıo farklı steamda bıle pc formatladım yıne aynı bı yolu var mıdır yardım edeblırmsnz

Çözüm
hwid ban yemişsin dostum oyüzden banın açılmıyor yapabilcegin şeyler hdd vs değiştir tekrar windows kur yada spoofer bak ücretsiz bi kaç yöntem var ama onlara kod bilgisi gerekir öyle başlagıc duzeyınde fılanda değil araştırabilirsin
Üye
9 HİZMET YILI
hwid ban yemişsin dostum oyüzden banın açılmıyor yapabilcegin şeyler hdd vs değiştir tekrar windows kur yada spoofer bak ücretsiz bi kaç yöntem var ama onlara kod bilgisi gerekir öyle başlagıc duzeyınde fılanda değil araştırabilirsin

Çözüm
Üye
9 HİZMET YILI
ıp ban yememişsindir umarım hwid banla kaldıysa iyi yine
sanırım hwid ban demek istedin ip ban dinamikse direk kalkıyor statikse de modemi belli bi süre devre dışı bıraktığında değişiyor asıl değişmeyen hwid ban ya donanımını degıstırıceksın yada spoofer kullanıcaksın diğer yöntemler ücretsiz ama kod bilgisi ve o konuya hakim olma gerektirir
bi kaç örnek vermem gerekirse raid, kvm , stick , building hdd

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
anakart ıd atılıyormus ban daha ban yıyyen bırıyle gorustum anart degıstrms gırıs yapmıs anakartın ıd degısrmı acaba

Seçkin Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
From What You Just Said Your Trying To Cheat In A 3rd Party App That Has Its Own Anti Cheat Detector (Prob Better Than Vac) And Is Trying To Play In A Competition. I Really Dont Play In These Types Of Things But I Can Assure Its Not Easy To Bypass These Sorts Of Things. Sure You Can Try To Inject And Try To Legit Hack In A Game. But I Cant Assure It Will Be Undetected. Depends If Gameguard Has Some Sort Of System File Check Whether They Can Find A Detected Dll Already. Or Even A String (Ex: "aimbot_enabled")

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
en azından bna bu gameguard banı nereye atıyor hdd ye mı yoksa anakart ıd yemı atıyor bunu bılen var mı

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Dostum modemi resetleyip dene. Ve bir de;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu programı indirip açtıktan sonra Generate HWID seçeneği var, onu tuşlayın.

Olursa geri dönüp bi like atmayı unutmayın. :3

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Dostum modemi resetleyip dene. Ve bir de;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bu programı indirip açtıktan sonra Generate HWID seçeneği var, onu tuşlayın.

Olursa geri dönüp bi like atmayı unutmayın. :3

denedim malesef olmuyor hocam nasıl bır ban atılarsa artık pc formatladım yıne gıremıyorum baska hesaptan

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hwid ban yemiş olmalısın ip ban sanmam Harddisk seril number changer ile bir harddisk seri no değişip dene,pc adını da değiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...