- Konuyu başlatan
neden 4.4 kullanması gerekiyor kardeşim site yönetimi yapsın artık şu güncellemeyi kabullenmeyin bazı şeyleri 60 FPS yi geçemiyorsun 4.4 de dosyayla oynaman lazım oda ban sebebi.Gameloop 4.4 kullanman gerekiyor
neden 4.4 kullanması gerekiyor kardeşim site yönetimi yapsın artık şu güncellemeyi kabullenmeyin bazı şeyleri 60 FPS yi geçemiyorsun 4.4 de dosyayla oynaman lazım oda ban sebebi.Gameloop 4.4 kullanman gerekiyor
aynen gameloop 4.4 de 7.1 deki gibi tüm özellikler acık değil.memory hacker 7.1 uyumlu yapacağına inanıyorum ve en kısa zamanda bekliyorum.neden 4.4 kullanması gerekiyor kardeşim site yönetimi yapsın artık şu güncellemeyi kabullenmeyin bazı şeyleri 60 FPS yi geçemiyorsun 4.4 de dosyayla oynaman lazım oda ban sebebi.
inşallah bekliyoruz hala bir gelişme yok maalesefaynen gameloop 4.4 de 7.1 deki gibi tüm özellikler acık değil.memory hacker 7.1 uyumlu yapacağına inanıyorum ve en kısa zamanda bekliyorum.
Merakla bekliyoruz yapsalar çok iyi olur yoksa bayağı kan kaybeder bu site.hile 7.1 beta da çalışmıyor bu konuda iyleştirme yapılacakmı