1- %appdata% yazıp arama yerinde enter yap açılan sayfadan bi geri klasore çık, 3 tane klasör olacak, Local Yazana Bas.
Ardından Temp Adındaki Klsöre Tıkla, Herşeyi seç (Ctrl+A) ve Sil. Silinmeyenlere Geç diyip Devam Et.
2- Tencentin Appdata da Klasörleri Var Onlarıda Bul ve Sil.
3- Win10 Kullanıyorsan Bu Bilgisayar'ı Aç (Win7 ise Bilgisayar diye Klasor Olcak) C'ye Gir, Ardından Windows Klasörünü Seç, İçinde Prefect ve Temp Klasörleri Var Onların İçinide Yukardaki Gibi Sil. C nin İçinde de Tencent Klasörleri Var Onlarıda Silmeyi Unutma.
4- Uninstaller Diye Program Var (İobit Markasının) Onu İndir ve Artakalan Çerezleri Sil.
5- Uninstaller ile Tekrardan Gameloop Yüklü İse Sil ve Artakalan Birşey Varsa Ekrandan Seç ve Silme İşlemine...
gameloopu tamir etmeyi denedinmi ?Gameloop hiçbir şekilde açılmıyor arkadaşlar ne görev yöneticisinde gözüküyor ne de sağ altta
tekrar tekrar silip yükledim sorun aynı
Evet denedim uyumluluk sorunu vb şeyler hiçbir şekilde ekrana gelmiyor format atmayı düşünüyorumgameloopu tamir etmeyi denedinmi ?
Yok olmuyor uzun zamandır böylePC'ye reset atıp tekrar çalıştırmayı dener misin?
Dostum çok teşekkür ederim yorumun için biraz geç gördüm dayanamayıp bilgisayarıma format attım eğer tekrar böyle bir şey olursa deneyeceğim1- %appdata% yazıp arama yerinde enter yap açılan sayfadan bi geri klasore çık, 3 tane klasör olacak, Local Yazana Bas.
Ardından Temp Adındaki Klsöre Tıkla, Herşeyi seç (Ctrl+A) ve Sil. Silinmeyenlere Geç diyip Devam Et.
2- Tencentin Appdata da Klasörleri Var Onlarıda Bul ve Sil.
3- Win10 Kullanıyorsan Bu Bilgisayar'ı Aç (Win7 ise Bilgisayar diye Klasor Olcak) C'ye Gir, Ardından Windows Klasörünü Seç, İçinde Prefect ve Temp Klasörleri Var Onların İçinide Yukardaki Gibi Sil. C nin İçinde de Tencent Klasörleri Var Onlarıda Silmeyi Unutma.
4- Uninstaller Diye Program Var (İobit Markasının) Onu İndir ve Artakalan Çerezleri Sil.
5- Uninstaller ile Tekrardan Gameloop Yüklü İse Sil ve Artakalan Birşey Varsa Ekrandan Seç ve Silme İşlemine Devam Et.
6- Bilgisayarını Bu İşlemlerden Sonra Yeniden Başlat. Sorun Halen Çözülmediyse Yardımcı Olabilirim Mesaj At.