Gameloop Chat Ayarı Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Gameloopun klayve/chat ayarı var mı? Yani klavye ve dil ayarlarıyla hiç oynamayınca yazılarda noktalı ifadeler gelmiyor. Türkçe klavye yapıncada :) gibi ifadeler çıkmıyor. Bunun bir ortası var mı ya da gameloopa entegre edebileceğimiz stabil klavye programı var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hocam selamlar . Şu an net bir şekilde hatırlamıyorum ancak gameloop içerisine play store kontrolü sağlayabildiğimiz bir uygulama çekiyorduk . Bu sayede play store üzerinde ki klavye dil entegrasyonlarını çekebileceğiniz düşünüyorum :)

Uzman Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben olmuyor diye biliyorum çünkü sadece oyunlara vb. şeylere girebildiğimiz için telefonla alakalı bir ayar yapamayız. Ben birkaç şey denemiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bende olmuyor diye biliyorum ama bi araştırmak lazım

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Knka ben denedim türkçeye çevirsen bile klavyeyi yine yazmıyor türkçe karakterleri mecburen ingilizce kullanıcaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Olmuyor sanırım gameloopta tr karakter yok malesef.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
It has multiple languages Can be set
Did you understand me? i want to change gameloop keyboard languance. i can do it but this time i cant use smile. for example :) so i ask can we add diffrent keyboard programs.

gameloop da türçke karakterler yok malesef onun ıcın bı çare yok
Knka ben denedim türkçeye çevirsen bile klavyeyi yine yazmıyor türkçe karakterleri mecburen ingilizce kullanıcaksın.
emulatörde tr karakter yok kankam benim bildiğim
Beyler, iyi araştırın mesajı okumadan cevaba geçiyorsunuz. Post kasmaya gerek yok, 10 bin mesaj sahibi olsan bile sitede, tek bir tıkla şutlanabilirsin, kimsenin haberi olmaz. :) O yüzden fikiriniz varsa yazın. Gameloopta Tr klavye seçimi yapılabiliyor, iyi kurcalamanız gerek bunun için. Lakin bu seferde . ( ) , ; vs gibi semboller düzgün çalışmıyor. Chatte adama bir şey yazıyorsun, bu semboller olmayınca adama geçmiyor, ok. ;)

Puma
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Did you understand me? i want to change gameloop keyboard languance. i can do it but this time i cant use smile. for example :) so i ask can we add diffrent keyboard programs.

Beyler, iyi araştırın mesajı okumadan cevaba geçiyorsunuz. Post kasmaya gerek yok, 10 bin mesaj sahibi olsan bile sitede, tek bir tıkla şutlanabilirsin, kimsenin haberi olmaz. :) O yüzden fikiriniz varsa yazın. Gameloopta Tr klavye seçimi yapılabiliyor, iyi kurcalamanız gerek bunun için. Lakin bu seferde . ( ) , ; vs gibi semboller düzgün çalışmıyor. Chatte adama bir şey yazıyorsun, bu semboller olmayınca adama geçmiyor, ok. ;)
Kardeşim yeterince okdum yazdığımdada bir sakınca görmüyorum :)

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim yeterince okdum yazdığımdada bir sakınca görmüyorum :)
Hayır bir sakıncası tabi yok lakin, ben Tr çevirdim ama Türkçe yazmıyor, demişsin. Gameloopun klavye ayarlarını Tr çevirince Türkçe karakterler yazıyor, nasıl yazmıyor? Sıkıntı o zamanda noktanın, noktalı virgünün, parantez işaretinin vs yerleri karışıyor.mesajlarında smile kullanmak istesen debelenip duruyorsun. O yüzden dedim, belki gameloopa entegre olup Tr karakterleri ve bu noktalama işaretlerini düzgün çıkaran bir program var mı diye. ;) Sitede çoğu arkadaş, post kastmak için konun başını okuyup yorum yazıyor veya alakasız cevaplar veriyor. Onu eleştirdim, gerek yok bunlara diye. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...