Did you understand me? i want to change gameloop keyboard languance. i can do it but this time i cant use smile. for exampleIt has multiple languages Can be set
gameloop da türçke karakterler yok malesef onun ıcın bı çare yok
Knka ben denedim türkçeye çevirsen bile klavyeyi yine yazmıyor türkçe karakterleri mecburen ingilizce kullanıcaksın.
Beyler, iyi araştırın mesajı okumadan cevaba geçiyorsunuz. Post kasmaya gerek yok, 10 bin mesaj sahibi olsan bile sitede, tek bir tıkla şutlanabilirsin, kimsenin haberi olmaz.emulatörde tr karakter yok kankam benim bildiğim
Kardeşim yeterince okdum yazdığımdada bir sakınca görmüyorumDid you understand me? i want to change gameloop keyboard languance. i can do it but this time i cant use smile. for exampleso i ask can we add diffrent keyboard programs.
Beyler, iyi araştırın mesajı okumadan cevaba geçiyorsunuz. Post kasmaya gerek yok, 10 bin mesaj sahibi olsan bile sitede, tek bir tıkla şutlanabilirsin, kimsenin haberi olmaz.O yüzden fikiriniz varsa yazın. Gameloopta Tr klavye seçimi yapılabiliyor, iyi kurcalamanız gerek bunun için. Lakin bu seferde . ( ) , ; vs gibi semboller düzgün çalışmıyor. Chatte adama bir şey yazıyorsun, bu semboller olmayınca adama geçmiyor, ok.
Hayır bir sakıncası tabi yok lakin, ben Tr çevirdim ama Türkçe yazmıyor, demişsin. Gameloopun klavye ayarlarını Tr çevirince Türkçe karakterler yazıyor, nasıl yazmıyor? Sıkıntı o zamanda noktanın, noktalı virgünün, parantez işaretinin vs yerleri karışıyor.mesajlarında smile kullanmak istesen debelenip duruyorsun. O yüzden dedim, belki gameloopa entegre olup Tr karakterleri ve bu noktalama işaretlerini düzgün çıkaran bir program var mı diye.Kardeşim yeterince okdum yazdığımdada bir sakınca görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?