Çözüldü Gameloop cod açmama sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öncelikle mrb arkadaşlar ben bugün gameloop(tencent) emulatörüne call of duty mobile indirdim oyun Activision yazısı ve tencent & timi ibaresinden sonra geri atıyor oyun açılmıyor sebebini bilen biri açıklayabilir mi teşekkürler.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Güncelleme gelmiş tencent emülatör e güncelledin mi

Üye
6 HİZMET YILI
ver aqui
Post automatically merged:

assiste ai pra vc ver o defeito
o defeito é que vc tem que alterar o vpn

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aynen actıvısıondan sonrası kıtlıyo kapanıyor oyun ama inşallah hileye karısmaz bu oyun efsane olucak

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazıları oyuna girebiliyor gameloop üzerinden ama beni oyundan atıyor saçma bir oyun olmuş stabil değil veya gameloop Anticheat sildim diye olabilir

Üye
7 HİZMET YILI
aynı sorun bende de mevcut. oyuna girdikten sonra hemen oyundan atıyor. belleği sıfırlıyorum fakat tekrar aynı sorun ile karşılaşıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
arkadaşlar sorunu çözdüm gameloop komple silin tüm dosyalarını ve tekrar emulatoru sıfırdan kurun oyuna öyle giriyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
dogru söledin ya aklımıza gelmedi pubg deki bypass yüzündn oyundan atıyor sıfır kurulum yaptım düzeldi :D

Üye
6 HİZMET YILI
aynen actıvısıondan sonrası kıtlıyo kapanıyor oyun ama inşallah hileye karısmaz bu oyun efsane olucak
aga bende hepsi giriyor ama %98 de kalıyor

arkadaşlar sorunu çözdüm gameloop komple silin tüm dosyalarını ve tekrar emulatoru sıfırdan kurun oyuna öyle giriyor
5 6 kere yaptım bende hala %98 de kalıyor yardımcı olur musunuz birde lnk hatası diyor

Call of Duty de ben de şu sıkıntı var nasıl çözerim gameloop 5 kere sildim yine düzelmedi oyunu yüklüyor ama %98 kalıyor kapat aç yapınca da lnk hatası diyor ne yapmam lazm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...