Gameloop device id nasıl değiştirilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
es file explorerden sadece banlanmış guest hesabının kimliğini değiştirebiliyorum ancak ben emilatör kimliğimi değiştirmek istiyorum fakat 7.1 de root erişimi yok olduğundan hiçbir id değiştiricisi çalışmıyor hepsi root izni istiyor peki bu durumda emilatörün kimliğini nasıl değiştirebilirim yardım edermisiniz emilatörün rootlu olmaması işi bozuyor bu sebepten format bile atsam kimliğim hep aynı gözüküyor ve hızlı banlanma sıkıntısı yaşıyorum

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
you can run game in gameloop , loading 90% , click button Back in menu window , F9 , Run Browser Find ES FIle Explore (Mod pro down in apkmody.io ) , run install , run app ES File , in menu click open "system hidden file" , click internalStorage , click " / " , click folder DATA ---> DATA -----> COM.TENCEN.IG ------> Shared_prefs ---> find file device_id.xml ----> edit file , find in "UUID" >xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx< change 1 or any type , save ok

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
you can run game in gameloop , loading 90% , click button Back in menu window , F9 , Run Browser Find ES FIle Explore (Mod pro down in apkmody.io ) , run install , run app ES File , in menu click open "system hidden file" , click internalStorage , click " / " , click folder DATA ---> DATA -----> COM.TENCEN.IG ------> Shared_prefs ---> find file device_id.xml ----> edit file , find in "UUID" >xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx< change 1 or any type , save ok
o yöntem sadece guest resetlemek için ben emulatör kimliğini değiştirmekten bahsediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
adb Shell komutları ile değişiyor guest removerlar da aynı işi yapıyor zaten biraz bak istersen

Üye
4 HİZMET YILI
Bak anlatıyorum sana iyi oku. Madde madde.

1- Emulatör'ün dosya konumuna ulaş Uİ klasörüne yani.
2- AndroidEmulator'e çift tıkla.
3- Oyunların ve google play olan bir yer gelecek orada F9 a bas.
4- Emilatörden browser a girip googledan ES File Explorer apk yaz indir.
5- Emulatörün downloads klasöründe onu bulup yükle.
6- Es File Explorer a gir sol menüde Root Explorer a ve show hidden files'a izin ver.
7- Sol menüden Local > home daha sonra dosyaların olduğu kısmından geri gelip DATA > DATA > com.tencent.ig > shared_prefs > device_id.xml e gir. Eğer com.tencet.ig de shared_prefs dosyasını göremezsen Es File de sol menüde show hidden files'ı kapatıp tekrar aç gelir. Göremediğin her dosya ve klasör için bunu yap.
8- device_id.xml e girince sağ üstteki semboldan edit'e tıkla. Değiştireceğin bütün kısımlar orada birkaç harf sil yerine başka bir harf yaz yada rakam sil başka rakam yaz. O sana kalmış.
9- Kaydet ve device_id.xml ı kapat.

Başka türlü değişmiyor. Tek bir satırı değil bütün satırları değiştireceksin.

Bunlar işe yaramıyor ise İobit unistaller ile game loop'u sil. Tencent in bazı dosyaları kalıyor onları da Unlocker programı ile silip bilgisayarı resetle game loop u tekrar indir oyunları vs tekrar kur. Bu denendi benim tarafımdan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...