Çözüldü Gameloop emülatör çok kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar pubg mobilde emülator kullanıyorum ama çok kasıyor yardımcı olabılecek var mı?

Çözüm
Ayarları performansa çekebilirsin. HD 1080 değil de 720p ve Akıcı ayarları tercih et. Gameloop'un özünde bir optimizasyon sorunu olduğu için en kral donanımlarda bile kasıyor maalesef.
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bios ayarlarından sanallaştırmayı açarsan emülatörlerde daha verim alırsın diye biliyorum. Ben nox player kullanıyordum ve kasıyodu bios ayarlarından sanallaştırmayı açtım ve gayet takılmasız şekilde çalışıyor. anakartının modelini googlede aratırsan sanallaştırmayı bulursunuz hocam

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Arkadaki açık uygulamalar etkiliyor olabilir özellikle chrome açıkken düşük ramler için fazla yük olabiliyor neredeyse 600 mb alıyor sekme açtıkça bu değer artabiliyor ayrıca zaten emulator'de de optimizasyon sorunları var o yüzden düşük çözünürlükte oynarsan daha iyi bir performans alabilirsin. sanallastırmayı acmayı ve ve pc nı yuksek ayarlara almanı unutma

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bios ayarlarından sanallaştırmayı açarsan emülatörlerde daha verim alırsın diye biliyorum. Ben nox player kullanıyordum ve kasıyodu bios ayarlarından sanallaştırmayı açtım ve gayet takılmasız şekilde çalışıyor. anakartının modelini googlede aratırsan sanallaştırmayı bulursunuz hocam
hocam sanallaştırmayı açtım fakat etkı etmedı gıbı gozukuyor nox player kullanan arkadaşlarım da ban yedıklerını söylüyorlar başka bır cözüm onerısı var mıdır?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Youtubede videolar vardı benim sistemimde o kadar iyi değildi ama gameloopta 60fps sabit alıyordum tabii arada 50 oluyodu ama grafikte gayet iyiydi. Youtubede videolar vardır onlara bakmanı öneririm. Zaten gameloopta kronik bu kasma sorunu. Sonuçta mobil bir oyunu pcde açıyoruz son derece mükemmel olamaz.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
biostan açmayı bende bilmiyordum sayenizde öğrendim teşekkür ederim <3

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaki açık uygulamalar etkiliyor olabilir özellikle chrome açıkken düşük ramler için fazla yük olabiliyor neredeyse 600 mb alıyor sekme açtıkça bu değer artabiliyor ayrıca zaten emulator'de de optimizasyon sorunları var o yüzden düşük çözünürlükte oynarsan daha iyi bir performans alabilirsin. sanallastırmayı acmayı ve ve pc nı yuksek ayarlara almanı
Post automatically merged:

Youtubede videolar vardı benim sistemimde o kadar iyi değildi ama gameloopta 60fps sabit alıyordum tabii arada 50 oluyodu ama grafikte gayet iyiydi. Youtubede videolar vardır onlara bakmanı öneririm. Zaten gameloopta kronik bu kasma sorunu. Sonuçta mobil bir oyunu pcde açıyoruz son derece mükemmel olamaz.
pc yi yeni topladım ryzen 5 3600 gtx 1650 16 gb ram falan var internette adamlar çok kötü pclerle yayın açıyor ve kasmadan oynuyorlar ben 30 fps ye gelınce şükür diyorum çoğu videoyu inceledim ama ne yazık kı hıcbırısı yardımcı olamadı

Son düzenleme:
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İstersen özelden tw filan ver bi ayarlarına bakayım

pc yi yeni topladım ryzen 5 3600 gtx 1650 16 gb ram falan var internette adamlar çok kötü pclerle yayın açıyor ve kasmadan oynuyorlar ben 30 fps ye gelınce şükür diyorum çoğu videoyu inceledim ama ne yazık kı hıcbırısı yardımcı olamadı

Banlı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
biostan sanallaştırma açmak boş iş hiçbir faydasını görmedim ben fps ye hıza felanda katkısı olmuyor

bende kasa kasa oynuyorum 60 fps de sabit kalmasını istiyorum ama kalmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI

Valla bende apu sistem var gayet donmadan oynuyordum. Tabii yeni güncellemelerden haberim yok yaklaşık 2 ay oldu bırakalı ama gayet akıcı oynuyordum. Yeni güncellemelerden sonra belki sıkıntı çıkmıştır.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ayarları performansa çekebilirsin. HD 1080 değil de 720p ve Akıcı ayarları tercih et. Gameloop'un özünde bir optimizasyon sorunu olduğu için en kral donanımlarda bile kasıyor maalesef.

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
grafik ayarlarını düşür minimize kullanmaya çalış bilgisayarın yetersiz kalıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...