Seçkin Üye
Tamam denerim.Gameloop emülatöründen motor kısmından ram kullanımını 4 gb yapmıştım işlemciye 8 çekirdeği verdim kasmaması gerek ama anlamadım.bilgisayarı performans moduna almayı deneyebilirsin, nvidia denetim masasında ayarları performansa çekebilirsin, templeri temizleyebilirsin
Arkadaşlar merhaba. Laptopum geforce gtx 970m ,i7 4710mq ve 16 gb rame sahip. Ancak pubg mobile oynarken çok fazla fps drop yiyorum. Fps düşmeleri oluyor düşük ayarlarda oynamama rağmen. Çözümü var mıdır? Lütfen bilgisi olanlar cevap versin tek tek raporluyorum faydasız olanları. Teşekkürler şimdiden.
o ayarların default olmasından yanayım bazen ekstra sorunlar çıkartabiliyorTamam denerim.Gameloop emülatöründen motor kısmından ram kullanımını 4 gb yapmıştım işlemciye 8 çekirdeği verdim kasmaması gerek ama anlamadım.
Ben postta bunu mu soruyorum? Konu hakkında bilgisi olan yazsın lütfen diyorum boş boş yorum yapıyorsunuz.bende de kasıyordu pc kötu dıye sandım ama coğu kısıde varmış
emulatör kasma sorunu değil mi ? konu arkdasBen postta bunu mu soruyorum? Konu hakkında bilgisi olan yazsın lütfen diyorum boş boş yorum yapıyorsunuz.
Hileyle birlikte oynuyorsan fps düşmesi gayet normal. Hilesiz oynuyorsan laptop oldugu için kesin birşey diyemem belki pil performans durumuyla ilgilidir kurcalaman gerek biraz.Arkadaşlar merhaba. Laptopum geforce gtx 970m ,i7 4710mq ve 16 gb rame sahip. Ancak pubg mobile oynarken çok fazla fps drop yiyorum. Fps düşmeleri oluyor düşük ayarlarda oynamama rağmen. Çözümü var mıdır? Lütfen bilgisi olanlar cevap versin tek tek raporluyorum faydasız olanları. Teşekkürler şimdiden.
Pil gücü nihai performansta kardeşim olabilecek en üst nokta. Laptop diyorsun da özelliklerini yazdım laptopun bu makinada ultrada oynuyorum oyunlarıHileyle birlikte oynuyorsan fps düşmesi gayet normal. Hilesiz oynuyorsan laptop oldugu için kesin birşey diyemem belki pil performans durumuyla ilgilidir kurcalaman gerek biraz.
Tamam ben laptop özelliklerinden masaüstü kadar anlamam. Hileyle oynuyorsan normaldir ama bütün oyunlarda kasma yapıyorsa verilerini yedekle sonrada sfırdan bir format at yeni alınmış gibi olsun öyle dene bide.Pil gücü nihai performansta kardeşim olabilecek en üst nokta. Laptop diyorsun da özelliklerini yazdım laptopun bu makinada ultrada oynuyorum oyunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?