Gameloop emülatör kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba. Laptopum geforce gtx 970m ,i7 4710mq ve 16 gb rame sahip. Ancak pubg mobile oynarken çok fazla fps drop yiyorum. Fps düşmeleri oluyor düşük ayarlarda oynamama rağmen. Çözümü var mıdır? Lütfen bilgisi olanlar cevap versin tek tek raporluyorum faydasız olanları. Teşekkürler şimdiden.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
istediğini dene ama zor bunun sorunu tamamen bu programların sorunu ama boost programlarını deneyebilirsin bilgisiyarının arkaplandında gereksiz açık olan şeyler var senin göremediğin youtubeden araştır gereksiz dosyaları temizle performans moduna al pcyi masaüstüne birşey bırakma tek bir dosyaya at mutlaka youtubeden araştır başka oyun içi bana çok yardımcı oldu baya bir fps arttı

Süper Üye
8 HİZMET YILI
dostum sistemini günçel tut sürekli gelen günçellemelerden benimde düşdüğ pubg mobile en yüksek ayarlarda 59 60 alıyodeum artık 40 45 alıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "bahriumman, post: 2144503, member: 2115723"]
Hello friends. My laptop has a geforce gtx 970m, i7 4710mq and 16 gb ram. But I am eating a lot of fps while playing pubg mobile. Fps drops happen even though I play at low settings. Is there a solution? Please let the ones with the information answer one by one, report the useless ones. Thanks in advance.
[/ QUOTE]
you can try to put the computer into Smooth mode

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
at engine settings, turn off your anti anialishing, chose open gl, dpi 160, check prioritize delicated gpu. and at in game settings chose smooth for graphic, and extreme for frame rate, antianialishing off, reduce grafic if game become choppy or lag chose disabled, i hope thats make it better :)

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
grafik ayarlarını kısmayı veya arkada çalışan uygulamaları kapatmyaı deneye bilirisin

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
clear cache of emulator and login again
Post automatically merged:

also try to have wired connection not wifi

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
darboğaz vardır büyük ithimal düşük ayarlar yerine yüksek ayarlarda çalıştırarak ekran kartına yükü bindirmeyi dene.

kreemlala
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
efendim sistem hakkında iyi bir yapılandırmaya sahipsiniz ancak hile sonrası veya hile öncesi bu sorunla karşılaştığınızda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...