Çözüldü GameLoop emülatöründe PUBG Mobile açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, GameLoop emulatorunde PUBG Mobile oynamak istedim. Daha önce indirip oynamıştım fakat şimdi indirip kurduğumda "yükleme listesi güncelleniyor" adında sorunla karşılaştım. Uzun süre bekledim ama geçmedi. Sonra PC başından kalkmıştım, geri döndüğümde cihaz kendini uyku moduna almıştı. Açtım ve oyunda uyarı vardı, internette sorun var gibisinden ve sonra da oyun açıldı ama hiçbir şekilde oyun içi indirme (harita, kostüm) yapamıyordum. Çözümü bilen yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. Oyuna tek uyku modundan çıkınca girebiliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Öncelikle merhaba, GameLoop emulatorunde PUBG Mobile oynamak istedim. Daha önce indirip oynamıştım fakat şimdi indirip kurduğumda "yükleme listesi güncelleniyor" adında sorunla karşılaştım. Uzun süre bekledim ama geçmedi. Sonra PC başından kalkmıştım, geri döndüğümde cihaz kendini uyku moduna almıştı. Açtım ve oyunda uyarı vardı, internette sorun var gibisinden ve sonra da oyun açıldı ama hiçbir şekilde oyun içi indirme (harita, kostüm) yapamıyordum. Çözümü bilen yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. Oyuna tek uyku modundan çıkınca girebiliyorum.

@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hocam öncelikle gameloopu silin ardından oyunun tüm dosyalarını kalıntılarını silin ardından gameloop u indirip oyunu kurun sorun düzelecektir

Üye
3 HİZMET YILI
hocam öncelikle gameloopu silin ardından oyunun tüm dosyalarını kalıntılarını silin ardından gameloop u indirip oyunu kurun sorun düzelecektir
hocam öncelikle yorumunuz için teşekkürler fakat bu çözümü denedim ama olmadı acaba görmediğim kalıntı dosyalar mı kaldı acaba, benim sildiklerim Program Filesden txgameassitant, c>temp>txgameassitant sildim sadece baska var mıdır ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
hocam kalıntı dosyalarla birlikte iyice silmeniz gerekiyor. local, app data, regedit, buradakileri bulup silerseniz düzelir bence. Oralarda kalıyor dosyalar ama yerlerini tam bilemeyeceğim, eskiden başıma gelmişti. temp folderleri de silmeyi unutmayın.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aynı sorun bende de vardı bazen açılıyor bazen açılmıyordu. Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar girdiğimde sorun düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle arkadaşın dediği gibi temiz bir kurulum deneyebilirsiniz. Bunun için size tavsiyem Revo Uninstaller Pro adlı program var gameloop.exe'sine veya kısayoluna sağ tık revo uninstaller ile kaldır diyerek gelişmiş kaldırmayı seçip, programda sorulan tüm kalıntıları sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatıp temiz kurulum yapabilirsiniz. Sorun devam ederse internet ile ilgili bir sorun olabilir TCP/IP Ayarlarınızı değiştirebilir veya modeminize reset atabilirsiniz. Umarım çözersin dostum kolay gelsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba, GameLoop emulatorunde PUBG Mobile oynamak istedim. Daha önce indirip oynamıştım fakat şimdi indirip kurduğumda "yükleme listesi güncelleniyor" adında sorunla karşılaştım. Uzun süre bekledim ama geçmedi. Sonra PC başından kalkmıştım, geri döndüğümde cihaz kendini uyku moduna almıştı. Açtım ve oyunda uyarı vardı, internette sorun var gibisinden ve sonra da oyun açıldı ama hiçbir şekilde oyun içi indirme (harita, kostüm) yapamıyordum. Çözümü bilen yazarsa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. Oyuna tek uyku modundan çıkınca
gameloop u silmeyi dene eyer olmazsa diski değiştir oda olmazsa gameloop deknik destek var TR için oraya yaza bilirsin

Süper Üye
Ödüller
8
4 HİZMET YILI

@kingangel

PUBG hile çalıştırma

Bu yöntemi deneyiniz

Linkteki programları kurunuz. Daha önce kurduysanız eğer 3. sıradan başlayarak işlemleri yapın ve tekrar deneyiniz.

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)

3- windows arama kutusuna bu klasör isimlerini tek tek yazarak bulup içindekileri siliniz.

Temp >>> Prefetch >>> %TEMP% >>> Recent

4-Gameloop Motorları ayarrını Directx+ seçiniz ve kaydetiniz. Gameloop sürümünüz 32 bit olması gerekiyor.

5-Bilgisayarınızı restart yapıp yeniden başlatınız.

6 - Hileyi çalıştırmadan önce, Sürekli güncel sürümü indiriniz. https://ui.memoryhackers.org/game/pubg-mobile Antivirüs programlarınızı ve Windows Defender kapatınız. Kullandığınız tarayıcıdaki reklam engelleme eklenti ve uzantılarını da kapataınız.

7- Hileyi yönetici olarak çalıştırınız.

Olmaz ise

8- Hileyi temiz boş bir flash belleğe atınız ve hileyi normal olarak flash bellek üzerinden çalıştırınız.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ytde var kanka çzöümü uzun uzun anlatmıyım şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...