Gameloop hakkında soru ve hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg'de emülatör uyglumasının üst'deki kasma sorununu temizleme işaretine basınca oyun donup uygulama atıyor çözümü varmı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Emülatorü yönetici olarak çalıştırmayı denermisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
5 HİZMET YILI
PUBGE EMİLATOR UYGULAMANIN ÜSDEKİ KASMA SORUNUNU TEMİZLEME İŞARETİNİ BASINCA OYUN DONUP UYGULAMA ATIYOR ÇÖZÜMÜ VARMI ?
1- yönetici olarak çalıştyır gameloopu
2- pencere moduna al
3- yıldırım simgesine sag tıkla bas
4- bi süre bekle (2-3 dk) büyük ihtimalle düzelir aynı hata bende oldu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Maalesef bu sorunun çözümü hakkında tam bir yanıt veremiyorum çünkü sorunun tam olarak ne olduğunu anlamadım ancak genel bir çözüm önerisi sunabilirim öncelikle emülatör uygulamasının ve pubg mobile oyununun en son sürümlerini kullandığından emin ol ardından cihazının donanım özelliklerinin oyunun minimum gereksinimlerini karşıladığından emin ol eğer bu çözüm önerileri sorunu çözmezse uygulamanın ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsin örneğin emülatör ayarlarından oyun grafiklerini düşürerek veya farklı bir çözünürlük ayarını deneyerek sorunu çözmeyi deneyebilirsin son olarak emülatör uygulamasının ve pubg mobile oyununun destek ekibine başvurarak yardım isteyebilirsin bu ekipler sorunları gidermek için size özel çözümler sunabilirler

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Temizleme işaretine bastığınızda oyundan atılması, muhtemelen emülatörünüzde bir sorun olduğunu veya emülatörünüzün PUBG Mobile'ın en son sürümüyle uyumlu olmadığını gösterir.

Bu sorunu çözmek için aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:

1. GameLoop emülatörünüzü en son sürüme güncelleyin. GameLoop'un en son sürümü, PUBG Mobile ve diğer oyunların en iyi performansı alması için en iyi şekilde optimize edilmiştir.
  2. Oyunu emülatör üzerinde tam ekran modunda oynuyorsanız, tam ekran modundan çıkarak oyunu pencere modunda oynayın. Bu, emülatörünüzün daha iyi performans göstermesine yardımcı olabilir.
  3. Emülatörünüzde çalışan diğer programları kapatın ve bilgisayarınızı tarayarak gereksiz dosyaları temizleyin. Bu, emülatörünüzün daha iyi performans göstermesine yardımcı olabilir.
  4. GameLoop ayarlarını kontrol edin ve gerekli ayarları yapılandırın. Ayarlar menüsünden grafik ayarlarını ve diğer seçenekleri düzenleyerek oyunun daha akıcı çalışmasını sağlayabilirsiniz.
  5. PUBG Mobile'ı yeniden yükleyin veya emülatörü tamamen kaldırın ve tekrar yükleyin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynı sorun bendede vardı devam ediyor ama hala

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hocam aynısı bende de wardı herşeyi denedim yönetici olarak falan calıstırdım pencere modu vs sonrasında silip yükledim uyumluluk win7 kalsın şuanlık bişey yok aynısı olursa aydınlatırım

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yönetici çalıştır en kötü sil yükle hiç olmazsa çok istiyosan format at

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bende de pubgyi indirirken hata veriyor hiç bir şekilde düzelmiyor nasıl düzeltebilirim

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oyunu açtıktan sonra geri tuşuna 4 5 kez basıp ana ekrana dönüp o tuşa tekrar basmayı denermisin tekrar atacakmı

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
o sorun bazen bende de oluyor sorunu çözebildiniz mi

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Pubg'de emülatör uyglumasının üst'deki kasma sorununu temizleme işaretine basınca oyun donup uygulama atıyor çözümü varmı ?
Bu sorunun birden fazla nedeni olabilir, ancak genellikle bilgisayarınızın donanımı veya emülatör ayarları ile ilgili olabilir. İşte bu sorunu çözmek için bazı öneriler:
  1. Emülatör ayarlarınızı kontrol edin: Emülatör ayarlarınızın doğru olduğundan emin olun. Özellikle, ayarlarınızın bilgisayarınızın donanımına uygun olduğundan emin olun. Ayrıca, PUBG ayarlarınızın da doğru olduğundan emin olun.
  2. Bilgisayarınızın donanımını kontrol edin: PUBG'nin emülatöründe oynarken bilgisayarınızın donanımını kontrol edin. Eğer bilgisayarınız yeterli bir donanıma sahip değilse, oyunun kasma sorunu yaşaması mümkündür. Donanımınızın yetersiz olduğunu düşünüyorsanız, bilgisayarınızın performansını artırmak için bazı yükseltmeler yapabilirsiniz.
  3. Emülatörün güncel olduğundan emin olun: Emülatörünüzün güncel olduğundan emin olun. Bazı güncellemeler, uygulamanın daha iyi çalışmasına yardımcı olabilir.
  4. Emülatörü yeniden yükleyin: Emülatörü yeniden yüklemek, sorunu çözmek için bir diğer seçenektir. Sorun devam ederse, emülatörü farklı bir sürümle veya farklı bir emülatör ile değiştirin.
Bu önerilerden herhangi biri sorunu çözmezse, başka bir çözüm için PUBG'nin resmi destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Emülatörü değiştirmeyi deneyebilirsin belki hatanı çözecektir daha önce başıma gelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka en başta yönetici olarak çaıştır sonra oyun açılınca biraz kendıne gelmesını bekle ve hızlendırmak için tıklayın yap ama seri seri uygulama pc kasmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...