Gameloop HTTP indirme hatası. Lütfen ağ bağlantını kontrol et hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Gameloop'u yüklerken şu sorun ile karşılaştım: HTPP indirme hatası. Lütfen ağ bağlantını kontrol et. Hata kodu:2 ,bu sorun daha önce hiç olmamıştı. vpn değiştirip tekrar yükledim fakat olmadı, interneti resetledim oda olmadı yardımcı olur musunuz?. @#Eq1NoX

Ekran Görüntüsü (4).png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
6 HİZMET YILI
dostum ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama önce uygulamayı silmeyi dene sonra başka bir modem veya internet ile dene sorunun bilgisayardan yani gerçekten internetten mi yoksa uygulamada mı olduğunu çöz ondan sonra halledersin yt de araştırırsanda kolaylıkla bulursun bu tarz sorunların çözümünü

Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama önce uygulamayı silmeyi dene sonra başka bir modem veya internet ile dene sorunun bilgisayardan yani gerçekten internetten mi yoksa uygulamada mı olduğunu çöz ondan sonra halledersin yt de araştırırsanda kolaylıkla bulursun bu tarz sorunların çözümünü
YouTube'de araştırdım konunun çözümü ile ilgili videolar izledim bire bir uyguladım fakat bi işe yaramadı. Ve uygulamayı sildim sonra tekrar yüklerken bu sorun ile karşılaştım, zaten silmeden nasıl yükleyeyim demi. :)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Uygulamayı silip yüklemen bi işe yaramaz internetinde sorun var modemini yeniden başlatmayı denedin mi?

Emre Montana
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
pc yeniden başlat ve modemide yeniden başlat

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Modem resetleyebilirsin.Bazen şeyde çözüm olabilir farklı bir kullanıcı aç pcden bide ordan indir bakalım veya dns ayarlarını değiştir düzebilir berki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...