Arkadaşlar Gameloop'u yüklerken şu sorun ile karşılaştım: HTPP indirme hatası. Lütfen ağ bağlantını kontrol et. Hata kodu:2 ,bu sorun daha önce hiç olmamıştı. vpn değiştirip tekrar yükledim fakat olmadı, interneti resetledim oda olmadı yardımcı olur musunuz?. @#Eq1NoX
dostum ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama önce uygulamayı silmeyi dene sonra başka bir modem veya internet ile dene sorunun bilgisayardan yani gerçekten internetten mi yoksa uygulamada mı olduğunu çöz ondan sonra halledersin yt de araştırırsanda kolaylıkla bulursun bu tarz sorunların çözümünü
dostum ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ama önce uygulamayı silmeyi dene sonra başka bir modem veya internet ile dene sorunun bilgisayardan yani gerçekten internetten mi yoksa uygulamada mı olduğunu çöz ondan sonra halledersin yt de araştırırsanda kolaylıkla bulursun bu tarz sorunların çözümünü
YouTube'de araştırdım konunun çözümü ile ilgili videolar izledim bire bir uyguladım fakat bi işe yaramadı. Ve uygulamayı sildim sonra tekrar yüklerken bu sorun ile karşılaştım, zaten silmeden nasıl yükleyeyim demi.