Onaylı Üye
Merhabalar arkadaşlar elimde aşağıdaki cihazdan var cihaza windows 7 kurulu sizce Emulatör kaldırır mı ?
Merhabalar arkadaşlar elimde aşağıdaki cihazdan var cihaza windows 7 kurulu sizce Emulatör kaldırır mı ?
KaldırırMerhabalar arkadaşlar elimde aşağıdaki cihazdan var cihaza windows 7 kurulu sizce Emulatör kaldırır mı ?
Çok düşünme aslanım.
O kadar yok o biraz sorun. MaalesefEn az 8 gb ram ve 4 gb ekran kartı gerekli dostum model önemsiz bi şekilde ramin net 8 olması gerekior.
Hafif bir linux işletim sistemi mi kurmalıyım sence kaldırmaz diyosan ?En az 8 gb ram ve 4 gb ekran kartı gerekli dostum model önemsiz bi şekilde ramin net 8 olması gerekior.
gameloop ekran kartından çok işlemci kullanıyorEn az 8 gb ram ve 4 gb ekran kartı gerekli dostum model önemsiz bi şekilde ramin net 8 olması gerekior.
kaldırmayabilir reis yaMerhabalar arkadaşlar elimde aşağıdaki cihazdan var cihaza windows 7 kurulu sizce Emulatör kaldırır mı ?
Teşekkür ederim ben yükseltme yapamıyacağım hali hazırda pc var videoda izlediğim kadarıyla adam yükseltme yapmış bu haliyle açmaz.
kanka sistem özelliklerinede bağlıMerhabalar arkadaşlar elimde aşağıdaki cihazdan var cihaza windows 7 kurulu sizce Emulatör kaldırır mı ?
Evet hocam linux vb hafif sistemlerden devam artık en fazla tarayıcıda gezerizkaldırmayabilir reis ya