Gameloop mu Tencent games mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
İkisi de aynı emilatör değil mi zaten?

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
tencent her açıdan daha kanser gameloop öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Başlıktan sonra hem konu yanıtlarına baktım hemde ufak bir araştırma yaptım. Kimi Tencent Launcher'ı daha düzgün kimi GameLoop daha stabil demiş ama çoğunlukla stabilite gameloop tarafında tencent'ın emulatöründe sorunlar bitmek bilmiyormuş bazı kullanıcılarda. Yaptıgım ufak çaplı gezinti sonucu GameLoop'un dada verimli çalıştığına inanıyorum ki zamanında bende oynarken gameloop emulatörünü kullanıyordum.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Gameloop optimizasyon olarak daha iyi ayrıca kullanışlıda

Bjorn Lothbrok

B
Tencent gaming buddy nin adı değişerek gameloop oldu zaten benim bildiğim. .Çin için ise eski gaming buddy kullanılıyordu ikiside aynı olan AOW motoru kullanıyor zaten hatırladığım kadarıyla Gaming buddy'i indirip kurayım dedim gameloop'a yönlendiriyor otomatik. Çin için olan gaming buddy'i indirdiğimde sıkıntı yok kullanıma devam edebiliyoruz. Benim önerim her açıdan gameloop daha stabil ve hiç sorun yaşamadım emulatorden ziyade sistemde önemli.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Düşük sistemler için gameloop öneriliyor ama tencent ile pek bir farkı oldugunu da düşünmüyorum, tencent daha stabil çalışıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
takılma donma sanırım benım pc ıle alakalıymıs arkadasım gameeloop kullanıyor memnunmus

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum zaten tencent games gameloopa bağlı değilmi benmi yanlış biliyorum

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
iki motorda da hile mevcut lakin tencent kasıyor gerçekten gameloop daha iyi diye düşünüyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
gmaeloop kullan hocam tencent kasma ve laglarla oynanmayacak hala gelıyor zaten gameloopta kendı pc nin özelliklerine göre ayarlayıp daha rahat oynaya bilirsin yar seçenekleri çok daha geniş tencente göre

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
tencet daha ıyı ve daha cok oyun var tencet kulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...