Onaylı Üye
hocam çok çok iyi bilgisayarlarda da kasıyor eskiden beri bu böyle zahten max 90fps alabiliyorsun mobile oyunu biilgisayardan oynuyorsun sonuçta her ne kadar iyileştirmeler yapsalarda ciddi optizimasyon sorunları var yapacak birşey yok öyle oynayacaksın
eski laptopum vardı 13 yıllık e*pu*gm kullanıyordum ona rağmen o laptopla kasmadan oynuyordum ama bu son 1-2 yıldır kasmalar yaşanıyor çoğu pc dehocam çok çok iyi bilgisayarlarda da kasıyor eskiden beri bu böyle zahten max 90fps alabiliyorsun mobile oyunu biilgisayardan oynuyorsun sonuçta her ne kadar iyileştirmeler yapsalarda ciddi optizimasyon sorunları var yapacak birşey yok öyle oynayacaksın
ryzen 5 5500 varkanka pubg mobile işlmeciyle çalıştığı için işlmecin çok iyi değil ondan kasıyor
yayıncılar kasmadan oynuyor amakasar tabi emulator dan ne bekliyorsun istediğin kadar iyi olsun pc yinede kasar pubg mobile
gameloop türkiye discord sunucularına girip de sorayım belki yardımcı olurlaryayıncıları izliyorum 0 kasma oynuyorlar , arkadaşa katılıyorum benim sistemim üst seviye csgo- valorant gibi oyunları yüksek grafikte 900fps oynuyorum ama gameloop mobile girince kasıyor. Çözüm yolu eminim vardırda biz beceremedik galiba.
Konu takip ediyorum bende müzdaribim bu konuda
gameloop türkiye discord sunucularına girip de sorayım belki yardımcı olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?