PUBG'de Sistemim iyi olmasına rağmen oyun kasıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar. Sistemim çok güzel 16gb tam 1650MSI ekran kartı vb. şeylere sahip bir sistem de oynuyorum fakat PUBG MOBİLE de karşıma adam çıkınca oyun 30..40 fps ye düşüyor ve sanki benim mermilerim daha az hasar veriyormuş gibi hissediyorum sizce neden ?
Sistemim çok iyi olmasına rağmen oyunda karşıma bir adam çıkınca oyun çok kasıyor ve benim mermilerim daha az hasar veriyor gibi hissediyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
sistemin şuan oyunun istediği kadar iyi olmayabilir belki tam sistemini yazarsan birde grafik ayarların nasıl ona bak akıcı falanmı oynuyorsun

Üye
3 HİZMET YILI
sistemin şuan oyunun istediği kadar iyi olmayabilir belki tam sistemini yazarsan birde grafik ayarların nasıl ona bak akıcı falanmı oynuyorsun
16gb ram 1650MSI ekran kartı AMD RYZEN 3 3100 64bit 3.59ghz 4 çekirdek SANALLAŞTIRMA'etkin ve NVIDIA CONTROL PANEL'in den bir çok videodan bakarak yaptığım bir çok performans ve bilgisayar içinde yaptığım bir çok performans ayarları mevcut...

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
amd ryzen 3 düşük bir işlemci sayılır yani normal kasması

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
16gb ram 1650MSI ekran kartı AMD RYZEN 3 3100 64bit 3.59ghz 4 çekirdek SANALLAŞTIRMA'etkin ve NVIDIA CONTROL PANEL'in den bir çok videodan bakarak yaptığım bir çok performans ve bilgisayar içinde yaptığım bir çok performans ayarları mevcut...
hocam şuanki oyunun istemcisine göre sistemin düşük ekran kartın işlemcin falan kasması fps düşmesi yaşatması normal

Üye
3 HİZMET YILI
amd ryzen 3 düşük bir işlemci sayılır yani normal kasması
Genede bu sistemin PUBG MOBİLE de karşıma adam gelince kastırmaması gerekiyor bir çok performans ayarlarıda yaptım SSD ye de sahibim ama bu illet oyun da karşıma biri gelince FPS düşüyor. Bir config falan varmı kullanabileceiğim ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
amd değilde rtx filan olsa bu kadar olmazdı aynı sorun bende de vardı muhtemelen ekran kartından dolayıdır

Üye
3 HİZMET YILI
hocam şuanki oyunun istemcisine göre sistemin düşük ekran kartın işlemcin falan kasması fps düşmesi yaşatması norma
hocam şuanki oyunun istemcisine göre sistemin düşük ekran kartın işlemcin falan kasması fps düşmesi yaşatması normal
Bu sistem ile aklına gelebilecek bütün oyunları oynayabiliyorum. Mesela Steam Pubg de 120..200 fps alabiliyorum ama Pubg Mobile de kasıyor birtek

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
pubg mobilede optimizasyon problemi var sıkıntı senle alakalı değil ama ayarlardan grafik işlemcisini opengl ye almayı deneyebilirsin ve oyunu akıcı yap

Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
kardeşim bu çok farklı pubg mobile da kasar fps düşürür bu sistemin her oyunda aynı olmaz zaten

Üye
3 HİZMET YILI
amd değilde rtx filan olsa bu kadar olmazdı aynı sorun bende de vardı muhtemelen ekran kartından dolayıdır
Bir çoğu oyunu rahatlıkla 60 fps ve üstü oynayabiliyorum şuanki sistemim ile. Ama Pubg Mobile de karşıma adam gelince, 90 dan 40..45 civarı bir fps oranına düşüyor oyun. Araştırmama göre farklı emulatorlerden daha optimize emulatorlerden oynanlar varmış gameloop dan daha iyi diye düydüm ama isimlerini bulamadım bi türlü
Post automatically merged:

pubg mobilede optimizasyon problemi var sıkıntı senle alakalı değil ama ayarlardan grafik işlemcisini opengl ye almayı deneyebilirsin ve oyunu akıcı yap
Otomatik de kullanıyorum onu çünkü Opengl de sadece ekran kartından güç alıyor Dircetx de sadece işlemciden Otomatik'de ise işlemci yorulunca ekran kartından ekran kartı yorulunca işlemciden alıyor devriyeli çalışır gibi :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
işlemcin çok kötü sadece ekran kartı veya ram ile olmaz tüm bileşenlerin performansları birbirlerine yakın olmalıdır

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
işlemci olabilir düşük olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...