Çözüldü GameLoop PUBG Mobile FPS düşmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Merhaba. GameLoop üzerinden PUBG Mobile oynayıp yayın açıyorum TikTok'da fakat bazen drop giriyor ve FPS düşüşü yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı? Klasik ayarların hepsini yaptım. Bu potato Graphics olayı varmış, onu bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
emulator maalesef stabil bir şekilde çalışmıyor bundan kaynaklı fps problemleri oluyor çok üst düzey bir sistemin yoksa bu tarz olumsuzlukları yaşaman normal
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gameloop 64bit ile ilgili bir sorun yaşıyordum ama 32bit'e geçtim ve her şey yolunda

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
100 bin dollarlik bir sistemin olsa bile pubg emulator donma kasma yapar. saan onerim 32 bit gameloop kullan. ve minimum sistem 8 ram 1080 ve uzeri ekran karti ve 9-10 cu nesil uzeri bir islemci.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Bilgisayarın iyi olsa bile ayarları yapmadığın sürece kasıyor. Gameloop'un kendi ayarlar kısmından (üst taraftaki 3 çizgiye bas) 2K çözünürlük 90fps ve akıcı seçeneklerini işaretle. Oyun içinden ise görüntü kalitesini en düşüğe, kare hızını ise 90 fpse sabitle.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka sisteminle alakalı bir problem değil zamanında bende çok yaşadım emulatör kaynaklı tamamen çözümünü bulamadım şahsen ama 32 bite geçenler sıkıntısını çözmüş birde öyle dene

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sistemin iyi olucak knka sistem kurtarıyor emülatörde 3060 ekran kartı var akıyor takılma filanda neymiş önceki laptopda yere inince oyun yüklencekte silah alıp adam vuracam filan tam eziyetti

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
valla gameloopda benim işimi gören şu DPİ muhabbetiydi dpi' arttırınca mouse bi akıcılaştı önceden mousem donuyordu yinede yap en azından ufak tefek takılmalar gider

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...