Onaylı Üye
disk e gir knk ordan tx game diye bir yer var oradan gameloop var ztn veya win e bas ordada vararkadaşlar bu pubg mobile yi masaüstüne nasıl getirebilirm sürekli gamellop açmak istemiyorum
disk e gir knk ordan tx game diye bir yer var oradan gameloop var ztn veya win e bas ordada vararkadaşlar bu pubg mobile yi masaüstüne nasıl getirebilirm sürekli gamellop açmak istemiyorum
Windowsun arama yerine gameloop yazıp çıkan sonucun dosya konumuna gidin ve kısayol oluştur diyip masaüstüne atınevet masaüstüne kısayol nasıl açabilirim
oyunu zaten çalılştıran yazılım gameloop . gameloop olmadan çalışmaz.arkadaşlar bu pubg mobile yi masaüstüne nasıl getirebilirm sürekli gamellop açmak istemiyorum
ellerine sağlık işimi gördügameloop simgesini sağ tıkla
hedef yolunu kopyala ve bır metın belgesıne yapıstır bır boşluk bırak ve asagıdakı uzantıyı da sonun ekle
-startpkg "com.tencent.ig" -from DesktopLink
sonra masaüstü ne sag tıkla yeni de kısayol oluştur de ardından metın belgesıne ekledıgın kodu kopyala yapıstır ileri de
kısayoluna isim ver PUBG MOBİLE gibi
sonra kısayolunu sagtıkla ozellıkler de sımgeyı degıstır de orada pubg sımgesı olucaktır bıtane yada sen yarat bu kadar
örnek uzantı ( "C:\Program Files\TxGameAssistant\AppMarket\AppMarket.exe" -startpkg "com.tencent.ig" -from DesktopLink )