GameLoop PUBG Mobile ücretsiz aimbot hilesi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ÜCRETLİ KULANIRSAN BAN RİSKİ YÜKSEK ESP FALAN İDARE ET

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
aimbot ile banlanma olasılığın cok yüksek free hile tavsiye etmem kullancaksan da

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
dword ta yok ama aimbot yok diye yoktur dimi
Post automatically merged:

güncellense ne olacak 2 güne fix yer gene kullanamadan banlanırız
EzPUBGM 10 yıl ban olayından sonra birçok hileleri 10 yıl banlamayı başladı. Bypass birlikte gameloop'un tenprotect anticheat devre dışı bırak bırakıyor. Böyle bypass kullanılarak herhangi bir hile ile sadece ESP 100% güvenlidir.
10 yıl ban sorunu yaşadığı için çoğu public hileleri yapmıyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
EzPUBGM 10 yıl ban olayından sonra birçok hileleri 10 yıl banlamayı başladı. Bypass birlikte gameloop'un tenprotect anticheat devre dışı bırak bırakıyor. Böyle bypass kullanılarak herhangi bir hile ile sadece ESP 100% güvenlidir.
10 yıl ban sorunu yaşadığı için çoğu public hileleri yapmıyor.
zaten birtek dword kaldı ban yedirmeyen başka ücretsiz pubg hilesi yok ban atmayan

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
esp yetmiyor ve sürekli öldügünü söylüyorsan aimli bi hilede 2 gün sürmez ban yersin ben sana soleyim bu senin pozisyonun, oynayısınla alakalı dword kullanarak 2 kere fatih geri kalanda sürekli otorite 15/16 da bıraktım soruna gelirsem suan ücretsiz aim olan hileler ban atıyor tek çaren ezpubg güncellemesi beklemen gibi gorunuyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gameloop da biraz zor ama blue stacks ta bulablirsin onun da bence sonucu 10 yıl ban olur.

Uzman Üye
Sosyal
3 HİZMET YILI
aimbot + esp ve sadece esp kullandım aimbot+esp olan hile ban attı ama sadece esp ile ban yemedim

Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
dostum memoryhackers pubg hile bölümünde mevcut , fakat 2.7 güncellemesinde , 2.8 geldiğinde hile aktif olur.

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
zaten birtek dword kaldı ban yedirmeyen başka ücretsiz pubg hilesi yok ban atmayan
"10 yıl ban sorunu yaşadığı için çoğu public hileleri yapmıyor." dedim. Maalesef hepsi public paylaşılan hileleri 10 yıl ban garantisi. ban yemeyen ücretsiz hile bulması zor. Paralı private hilesi satın alman gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...