Çözüldü Gameloop Pubg Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Benim sorunum gameloopta pubg indirtikten sonra oyunun içindeki 515mblik güncellemeyi biliyorsunuzdur. Onu yaptıktan sonra uygulama yükleyicisimiydi uygulama paketimiydi unuttum. Her neyse oraya gittikten sonra Pubg yükle seçeneği var. Basınca " uygulama yüklenemedi" hatası geliyor tekrar oyundan gir çık yaparsam aynı hata tekrar oluyor gameloop tekniğine sordum bişeyler salladı önceki etkinlikten dolayı ondan dolayı şundan dolayı. Gerçekten bilen bir arkadaş varsa ve bana yardım ederse çok memnun olurum. Dosyada koyardımda üşeniyorum .:pain:

Ayrıca bilgisayarıma format attıktan sonra windows 10dan 8e düşmüş tekrar yükseltemiyorum belkide windows 8 olduğundan oyuna girmiyor. Bana yardım eden birisi olursa gerçekten çok mutlu olurum :salute:

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
evet ben haklıymışım. gameloop ile alakalı değil pubg ile alakalı ve hayır, söylediğiniz çözümler bir işe yaramadı. gameloop teknisyenide önceki kalan etkinliklerden bilmem ne falan demişti inanasım gelmiyor ama başka çarem yok ayrıca ben dedimki win8de olduğumdan **olabilir** dedim ondan dolayı demedim lütfen bir çözümü olanlar yazarsa mutlu olurum.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aynı soruna benzer bir şey zamanında ben de yaşamıştım daha fazla uğraşmak istemedim ve format atmıştım. Windows için istediğin şey sanırım bu:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...