Çelebi
Süper Üye
Hocam orayada sordum, bu sorun bir tek bende olan bir sorun değil, Nvıdıa ekran kartı kullanıp güncel sürücü kullanan herkeste illaki olan bir sorun. Millet ya 1 yıldan eski sürücü kullanıyor ya da amd ekran kartı. Gameloop dc desteklede kaç defa görüştüm, onlarda sorunu pubg ile nvıdıda atıyorlar 1 yıldır. Adamlar işin kolayını bulmuş, sorun çözülemeyince bizden değil başkasından kaynaklıya bağlıyorlar.Reis gameloopun resmi discord sunucusuna git orada kesin çözüm var çözüm bölümünde aynı senin attığın fotodaki gibi bir adam sorun yaşıyordu da çözümünü moderatör yazmıştı hatırlamıyorum
Dostum burası zaten ağırlıklı hile grubu, hile kullanmazsak ne işimiz var değil mi?hile fanmi kullandın daha once
Yok, radarlık bir durum değil.radarı kapat öyle dene birde
OpenGL açamam, çünkü DWORD onda çalışmıyor maalesef.Oyunun ayarlarından OpenGL Olarak seç bu sorun düzelir
Bir çok kombinasyonu dedim fayda etmedi.Görüntü seçeneklerinden dolayı olabilir
Sıfır kurduğumda yapıyordu, bazen bakıyorum hiç yapmıyor; bazen bir maçdan sonra yapıyor.Grafik ayarlarını otomatik yapıp dener misin? Harici olarak, config ya da oyun dosyaları üzerinde bir ayar değişikliği yaptın mı?
Defalarca denedim.Gameloop sil tekrar yükle
DWORD hack için hep 32 bit kullanıyorum hocam zaten.Sanırım oyun dosyalarıyla alakalı bir durum Revo Uninstaller ile Gameloop'u kaldırıp tekrar indirip kurun. (Hile kullanıyorsanız Gameloop'u 32-bit kurmayı unutmayın)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 101370