11 Şub 2022 #1 neaw N Üye Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI gamelooptan pubgye girdim ve ses çok az geliyor biliyorum sesi aç vs dienler olacak ses heryerde full açık sadece oyundan gelmiyordu karıştırıcıdanda baktım gameloop ile alakalı yardımcı olacak varmı çözümü bilen?
gamelooptan pubgye girdim ve ses çok az geliyor biliyorum sesi aç vs dienler olacak ses heryerde full açık sadece oyundan gelmiyordu karıştırıcıdanda baktım gameloop ile alakalı yardımcı olacak varmı çözümü bilen?
12 Şub 2022 #2 werttekka0134 Süper Üye Katılım 12 Eki 2020 Mesajlar 614 Çözümler 3 Tepki puanı 23 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Sistem özelliklerinizi belirtin. Özellikle ses sürücünüzün kendine ait bir programı var mı? (Dolby v.b) Oyla 0 Olumsuz oyla
Sistem özelliklerinizi belirtin. Özellikle ses sürücünüzün kendine ait bir programı var mı? (Dolby v.b)
13 Şub 2022 #3 Zeusidioss Z Onaylı Üye Katılım 21 Tem 2020 Mesajlar 143 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 25 5 HİZMET YILI driverlerini güncelleştir Oyla 0 Olumsuz oyla
13 Şub 2022 Konuyu başlatan #4 neaw N Üye Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 7 Tepki puanı 0 Ödüller 1 Yaş 26 4 HİZMET YILI çzümü çok zort bişeydi f9 basıp ayarlara girdimn ggameloop tan medya sesi ksılmış haykırdım werttekka0134' Alıntı: Sistem özelliklerinizi belirtin. Özellikle ses sürücünüzün kendine ait bir programı var mı? (Dolby v.b) Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
çzümü çok zort bişeydi f9 basıp ayarlara girdimn ggameloop tan medya sesi ksılmış haykırdım werttekka0134' Alıntı: Sistem özelliklerinizi belirtin. Özellikle ses sürücünüzün kendine ait bir programı var mı? (Dolby v.b) Genişletmek için tıklayın ...
13 Şub 2022 #5 denzes D Süper Üye Katılım 7 Ocak 2018 Mesajlar 656 Çözümler 4 Tepki puanı 77 Ödüller 8 Yaş 42 8 HİZMET YILI neaw' Alıntı: çzümü çok zort bişeydi f9 basıp ayarlara girdimn ggameloop tan medya sesi ksılmış haykırdım Genişletmek için tıklayın ... Bende tam ona bak diyecektim sen bulmuşsun. Sorunun çözüldüğüne sevindim Oyla 0 Olumsuz oyla
neaw' Alıntı: çzümü çok zort bişeydi f9 basıp ayarlara girdimn ggameloop tan medya sesi ksılmış haykırdım Genişletmek için tıklayın ... Bende tam ona bak diyecektim sen bulmuşsun. Sorunun çözüldüğüne sevindim