Uzman Üye
SelamunAleykum.. Uİ Dosyasının İçindeki AndroindEmulatör.exe Den Çalıştırın Güncelleme Yapmaz.tekrardan guncelliyor işe yaramadı
sen güncelle dersen günceller tabi kardeşim, bak benimki halen eski emülatörtekrardan guncelliyor işe yaramadı
hacım ben sadece esp açtığımdan memory'nin ki işime yeterince yarıyor şu anyeni güncelleme yüzünden aimbotta falan sıkıntı varmış ama düzeltir yöneticiler illa ya biraz sabredeceksin ya da güvenmediğin bir alternatifle ban riskiyle oynucaksın
güncelledin mi emülatörü kardeşim?hocam bende hack acılıyor radar falan gelıyor hılenın ayar yaptıgımız kısımları gelıyor yalnız hıle calısmıyor radarda kımse gozukmuyor . pasıf bı sekılde oyle kalıyor sorn ne olabılır ?
sonuna kadar zorlucaz artık nereye kadar gıderse
hi bro..can i have some help from you??i want the old version without updating force..sen güncelle dersen günceller tabi kardeşim, bak benimki halen eski emülatör
bilgisayarın masa üstünü win 7 yap kardeşim Denetim masası/ görünüm ve kişiselleştirme/kişiselleştirme/aero temaları windows 7 yi seçdediklerini yaptım kardeşim hileyi açınca ekran kararıor hiç bir işlem yapmıyor? sorun ne olabilir
eyvallah kardeşim cansın...bilgisayarın masa üstünü win 7 yap kardeşim Denetim masası/ görünüm ve kişiselleştirme/kişiselleştirme/aero temaları windows 7 yi seç
rica ederim kardeşim iyi oyunlareyvallah kardeşim cansın...
yenilendilink yenileme şansın varmı
benimki win 7 kardeşimBen en son sürüme güncelledim sistem windows 10 ve sorunsuz çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?