Gameloop'u güncelleyip hileyi çalıştıramayanlar buraya!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
gameloop'u güncelleyip hileyi çalıştıramayan arkadaşlar için güncellemeden önceki UI dosyasını paylaşıyorum. rar ın içindeki klasörü masa üstüne çıkarıp içindekileri kopyalayarak emülatörün yüklü olduğu disktedi ui dosyasına yapıştırın.
örneğin: C:/Program Files/txgameassistant/iu

aynı isimde dosya mevcut değiştirilsin mi uyarısının tümüne evet diyorsunuz bu kadar. ( tabi bunları emülatör kapalıyken yapıyorsunuz :) )
bende işe yaradı umarım size de bir faydası olur :)

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

:indir:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
tekrardan guncelliyor işe yaramadı
sen güncelle dersen günceller tabi kardeşim, bak benimki halen eski emülatör
Adsız.png

Üye
6 HİZMET YILI
hacım ben sadece esp açtığımdan memory'nin ki işime yeterince yarıyor şu an :) yeni güncelleme yüzünden aimbotta falan sıkıntı varmış ama düzeltir yöneticiler illa :) ya biraz sabredeceksin ya da güvenmediğin bir alternatifle ban riskiyle oynucaksın :)

hocam bende hack acılıyor radar falan gelıyor hılenın ayar yaptıgımız kısımları gelıyor yalnız hıle calısmıyor radarda kımse gozukmuyor . pasıf bı sekılde oyle kalıyor sorn ne olabılır ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
hocam bende hack acılıyor radar falan gelıyor hılenın ayar yaptıgımız kısımları gelıyor yalnız hıle calısmıyor radarda kımse gozukmuyor . pasıf bı sekılde oyle kalıyor sorn ne olabılır ?
güncelledin mi emülatörü kardeşim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Ben en son sürüme güncelledim sistem windows 10 ve sorunsuz çalışıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaslar arabalar ın yerı gorunuyormu sizde eski sürümd görünüyordu şimdi görünmüyor bende

Üye
6 HİZMET YILI
dediklerini yaptım kardeşim hileyi açınca ekran kararıor hiç bir işlem yapmıyor? sorun ne olabilir

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
[QUOTE = "lonelydeceased post: 1054085, member: 1402007"] you are still on my subject, still look old emulator [ATTACH = full] 23620 [/ ATTACH] [/ QUOTE]
after i change to new UI to the old UI, it work yesterday but today ask for new update.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...