Gamelop fps sıkıntısı kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İHTİYAR
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Yapabileceğin çok az seçenek var bunlardan bir kaçı Gameloop oyun motorunun ayarlarını ve sisteminin ayarlarını kısmak gerisi sistemine kalıyor maalesef yaklaşık 2 ay önce Pubg Mobile'da 15 20 fps ile oynuyordum Gameloop ayarlarını düşürdüm 30 a çıktı en son sistem değiştirdim ve şuan rahatlıkla oynayabiliyorum fakat illakı bir çözüm yolunu bulmuşlardır :)
Senin için bir video bırakıyorum belki yardımcı olur..

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 yıl önce benzer özelliklere sahip laptobum vardı kasmaları önlemek için arka plan uygulamalarını kapatıp performansı yükseğe çekmeni öneririm driverları güncel tut bilgisayar ile ilgili olduğunu düşünmüyorsan gameloopu tekrar kurmayı deneyebilirsin.

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ekran kartın baya düşük dropsuz ve akıcı bir oyun istiyorsan en az 4gb ekran kartı olması gerekir

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
ayarlardan fps sabit 60 oluyor onu 75 e çekmeyi dene birde bende rx580 var yinede kasıyor sıkıntılı tüm emilatörler

İHTİYAR
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
ayarlardan fps sabit 60 oluyor onu 75 e çekmeyi dene birde bende rx580 var yinede kasıyor sıkıntılı tüm emilatörler
Emülatorler genel olarak sıkıntılı mesela geçtiğimiz aylarda NVİDİA GeForce Now adında bir emülator çıkardı ve sık sık buglar,takılmalar,sorunlar ortaya çıkıyor.
Tabi yazılımcılar sağlam bir emülator yapana kadar bu sorun devam edecek.(EN AZINDAN DÜŞÜK SİSTEMLER İÇİN)

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Ben bluestacks de yapmıştım gameloopda bilmiyorum dostum
Post automatically merged:

Emülatorler genel olarak sıkıntılı mesela geçtiğimiz aylarda NVİDİA GeForce Now adında bir emülator çıkardı ve sık sık buglar,takılmalar,sorunlar ortaya çıkıyor.
Tabi yazılımcılar sağlam bir emülator yapana kadar bu sorun devam edecek.(EN AZINDAN DÜŞÜK SİSTEMLER İÇİN)
arkadaşlarım kullanıyor öyle bug vs yok sadece ufak bir mouse gecikmesi var diyorlar internet hızı 30 mbit üstü için aslında çok ideal

İHTİYAR
Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Ben bluestacks de yapmıştım gameloopda bilmiyorum dostum
Post automatically merged:

arkadaşlarım kullanıyor öyle bug vs yok sadece ufak bir mouse gecikmesi var diyorlar internet hızı 30 mbit üstü için aslında çok ideal
1.5 Aydır kullanmıyorum sistem değiştirdiğim için ama duyuyorum mouse gecikme sorunu olduğunu e olsun o kadar ne yapalım :D önceden daha kötüydü takılmalar vs. oluyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...