Gamepower Fujin sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostlar selam. birkaç aydır gamepower'in fujin model kulaklığını kullanıyordum. performansından çok memnundum ve hiçbir sıkıntısı yoktu. ancak yaklaşık bir haftadır kulaklığın kontrol panelinde videodaki gibi ışık yanıp sönüyor... kulaklığın normalde 3 farklı ses modu var. bu kontrol panelinde 1 tuş kulaklığın ışıklarını değiştiriyor , bir tuş ses modlarını değiştiriyor, bir tuş mikrofonu açıp kapatıyor... normal şartlarda tuşlar bu fonksiyonları yapıyor ancak şu an mikrofon ve ses modlarını değiştiren tuşlar çalışmıyor. kulaklıktan ses geliyor ancak mikrofonu çalışmıyor. Sitesinden kendi programını indirdim ancak program kulaklığı görmüyor lütfen cihazı takın diyor. Sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum sizce sebebi ve çözümü ne olabilir ?

Web Design and Dev
Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Pc tarafında bir sorun olmuş olabilir mi? Yaptığın bir güncelleme vs.

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
farklı bilgisayarda da deniyorum ancak sonuç aynı

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum yazdığın gibi yazılımsal sorunu var. Bilgisayarın okuyucularını kontrol et driverlara bak güncelmi değilmi diye sonra. Kendi yazılım uygulaması varsa onu güncelle ordan olabilir.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum eğer vaktin ve garantin var ise garantiye gönder eğer yoksa windows güncelleme yaptıysan downgrade yap ya da sistem geri yüklemesi yaparak dene eüer donanımsal olarak maalesef yapabileceğin bir şey yok tek çaren yazılımsal olarak test ede ede yapman üstteki tavsiyelerimbir yana yeni windows kullanıcısı açarak bir dener misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...