Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostlar selam. birkaç aydır gamepower'in fujin model kulaklığını kullanıyordum. performansından çok memnundum ve hiçbir sıkıntısı yoktu. ancak yaklaşık bir haftadır kulaklığın kontrol panelinde videodaki gibi ışık yanıp sönüyor... kulaklığın normalde 3 farklı ses modu var. bu kontrol panelinde 1 tuş kulaklığın ışıklarını değiştiriyor , bir tuş ses modlarını değiştiriyor, bir tuş mikrofonu açıp kapatıyor... normal şartlarda tuşlar bu fonksiyonları yapıyor ancak şu an mikrofon ve ses modlarını değiştiren tuşlar çalışmıyor. kulaklıktan ses geliyor ancak mikrofonu çalışmıyor. Sitesinden kendi programını indirdim ancak program kulaklığı görmüyor lütfen cihazı takın diyor. Sorunun donanımsal değil yazılımsal olduğunu düşünüyorum sizce sebebi ve çözümü ne olabilir ?
Dostum yazdığın gibi yazılımsal sorunu var. Bilgisayarın okuyucularını kontrol et driverlara bak güncelmi değilmi diye sonra. Kendi yazılım uygulaması varsa onu güncelle ordan olabilir.
dostum kulaklıkta sorun olduğunu düşünmüyorum eğer vaktin ve garantin var ise garantiye gönder eğer yoksa windows güncelleme yaptıysan downgrade yap ya da sistem geri yüklemesi yaparak dene eüer donanımsal olarak maalesef yapabileceğin bir şey yok tek çaren yazılımsal olarak test ede ede yapman üstteki tavsiyelerimbir yana yeni windows kullanıcısı açarak bir dener misin?