Gamepower Kizaru vs Gamepower Mihawk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu segment ürünlerin birbiri arasında çok fark yok diye biliyorum ancak bunlardan birinde titreşim vardı sanki

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kizaru kanka fiyat olarak biraz pahalı ama titreşim ve daha iyi ses seviyesi var.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
ben gamepower 7.1 kulanıyorum hem ses hemde oyun için bire bir hemde fiyatı casip

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kizaru daha iyi kanka fiyatı biraz daha pahalı diye biliyorum ama titreşim falan var tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
b
ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten)
ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
b

ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de
evet goruntu acisindan daha hos olmasi normal kizaru iyi oburunden ama ben olsam fiyat acisina performansına bakarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...