18 Ağu 2022 #1 Enweerr E Onaylı Üye Katılım 7 Tem 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 1 3 HİZMET YILI Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı?
Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı?
18 Ağu 2022 #2 Rin16 R Üye Katılım 18 Mar 2018 Mesajlar 23 Tepki puanı 1 Ödüller 6 Yaş 26 8 HİZMET YILI Bu segment ürünlerin birbiri arasında çok fark yok diye biliyorum ancak bunlardan birinde titreşim vardı sanki
Bu segment ürünlerin birbiri arasında çok fark yok diye biliyorum ancak bunlardan birinde titreşim vardı sanki
18 Ağu 2022 #3 yusufefe07 Y Üye Katılım 29 Haz 2018 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 Ödüller 6 Yaş 26 7 HİZMET YILI Kizaru kanka fiyat olarak biraz pahalı ama titreşim ve daha iyi ses seviyesi var.
18 Ağu 2022 #4 keke01 K Onaylı Üye Katılım 18 Mar 2017 Mesajlar 54 Tepki puanı 2 Ödüller 9 Yaş 31 9 HİZMET YILI ben gamepower 7.1 kulanıyorum hem ses hemde oyun için bire bir hemde fiyatı casip
18 Ağu 2022 #5 joulenova88 J Onaylı Üye Katılım 16 May 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 2 Ödüller 8 Yaş 27 9 HİZMET YILI Kizaru daha iyi kanka fiyatı biraz daha pahalı diye biliyorum ama titreşim falan var tavsiye ederim
18 Ağu 2022 #6 faceit333 F Üye Katılım 25 Haz 2022 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 Yaş 26 3 HİZMET YILI Enweerr' Alıntı: Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı? Genişletmek için tıklayın ... kizaru
Enweerr' Alıntı: Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı? Genişletmek için tıklayın ... kizaru
18 Ağu 2022 #7 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten)
ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten)
18 Ağu 2022 #8 borawexy01 B Uzman Üye Katılım 31 Mar 2022 Mesajlar 157 Tepki puanı 28 Ödüller 3 Yaş 23 4 HİZMET YILI Enweerr' Alıntı: Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı? Genişletmek için tıklayın ... düşünmeden kizaru derim her türlü konforlu bence fiyat tuzlu ama seçenek de kalırsan kizaru deriz.
Enweerr' Alıntı: Sizce Gamepower Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mu yoksa Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap mı? Genişletmek için tıklayın ... düşünmeden kizaru derim her türlü konforlu bence fiyat tuzlu ama seçenek de kalırsan kizaru deriz.
20 Ağu 2022 Konuyu başlatan #9 Enweerr E Onaylı Üye Katılım 7 Tem 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 4 Ödüller 1 3 HİZMET YILI b MarianaX' Alıntı: ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten) Genişletmek için tıklayın ... ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de
b MarianaX' Alıntı: ikiside benzer bana göre mihawk daha hoş geldi bana ama ben olsam onu satın alırdım dostum ( kizarudan daha ucuz ayriyetten) Genişletmek için tıklayın ... ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de
20 Ağu 2022 #10 jackfrost36 J Onaylı Üye Katılım 19 Ağu 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 2 Ödüller 1 Yaş 31 3 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
20 Ağu 2022 #11 MarianaX Ultra Üye Katılım 24 Haz 2020 Mesajlar 1,551 Çözümler 14 Tepki puanı 231 Ödüller 7 5 HİZMET YILI Enweerr' Alıntı: b ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de Genişletmek için tıklayın ... evet goruntu acisindan daha hos olmasi normal kizaru iyi oburunden ama ben olsam fiyat acisina performansına bakarım.
Enweerr' Alıntı: b ben de aynı sebepten ötürü arada kaldım bence de görüntüsü daha hoş hem de fiyatı daha ucuz fakat sanki kizaru da daha kaliteli gibi de Genişletmek için tıklayın ... evet goruntu acisindan daha hos olmasi normal kizaru iyi oburunden ama ben olsam fiyat acisina performansına bakarım.