Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu oyuncu kulaklığı yakın arkadaşım da vardı maalesef 1 ay sonra bozuldu hiçbir sebep olmaksızın, uzar dur bu kulaklığı almayı düşünüyorsan, fiyatını asla hak etmiyor.
2018 ve öncesinde alınanları aşırı iyi. Ben çok hunharca kullanmama ve çok kez rage anlarımda kulaklığı yere sertçe atmama rağmen 2 yıldan fazla dayandı ve tek kulaklıktan ses gelmemeye başladı. Fiyat perfonmans olarak en iyi kulaklıktı kendisi. Hem oyunlarda hem müzikte aşırı ama aşırı iyidi. Kulaklık bozulunca aynısından aldım. Görüntü olarak kablo boyutu ve kulak pedlerinde farklılık vardı. Kulak pedleri kaliteli değildi ve kabloları bağlayan kısım küçülmüştü. Denemek için müzik dinledim ve şoka uğradım. Aynı kulaklıktı fakat ses kalitesi bu kadar mı değişir? Bu kadar mı kalitesizleşir? Şubat 2018'de aldığım Gamepower Medusa 7.1 ile uzaktan yakından alakası yok. Yine de kullanılabilir durumda yani. Eski kulaklığın o yumuşak, kulak yormayan kulak pedlerini çıkarıp o yeni iğrenç semsert pedler ile değiştirdim.
arkadaşımda vardı bu kulaklıktan ilk başta çok hoşuma gitti ama sana bir önerim var James Donkey serisinden 712 ve 713 gayeet ama gayeet güzel çok güzel ses kasması var <3
ben şuanda kullaniyorum hiçbir sorun olması sadece kulaklığın pedlerini derisi yırtılmaya başladı ama yırtılsa bilr içindek malzame çok iyi yırtılsa bile kullanabilirsin yani
not:2-3 senedir kullanıyorum