- Yasaklandı
ömrü neden az olur ki fiyata göre mi dedin yoksa ?Ömrü az olur ama güzel bir klavyedir.
hiç bi sıkıntısı falan olmadı değil miDurumun varsa al kral bende kullanıyorum güzel
bunu alıp 1 yıl kullansam daha uygununu 6 ay kullancamPahalı daha uygun klavye alınabilir.
hisli diyorlar bana tam mekanik lazimKanka bence buna vericeğin parayı logitech g213 klavyesine verebilirsin logitech bilinen marka kaliteli bir üründe rgb şeklinde zaten göz atmanı öneririm.
ben hiç karşılaşmadım hep olumlu yorumları vardı garantisi olur büyük ihtimal sorun çıkarsa iade ederimşöyle diyeyimki bende almayı planlıyordum fakat youtubeye yazınca pişmanlık duydum çoğu kişi kötü diyor hatalarından bahsediyolar bence gamepowerın klavyelerine çok güvenme derim alcaksan çoğu kişi 3-4 ayda bozuluyor diyordu
ben hiç karşılaşmadım hep olumlu yorumları vardı garantisi olur büyük ihtimal sorun çıkarsa iade ederimşöyle diyeyimki bende almayı planlıyordum fakat youtubeye yazınca pişmanlık duydum çoğu kişi kötü diyor hatalarından bahsediyolar bence gamepowerın klavyelerine çok güvenme derim alcaksan çoğu kişi 3-4 ayda bozuluyor diyordu
reis hiç gerek yok öyle bieşye benceReis birazcık elektronikten anliorsan kendin şeffaf veya beyaz klavye al döşe içine RGB Ledi devam
%60 klavyeyi napayım ben hocam f1 f2 tuşlarını kullanıyorum bol bol zatenO paraya o klavyeyi alıp paranı çöp etmekten ziyade bu klavyeyi alabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap