Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim düşüncem bu şart mıdır bilemem ama arkadaş ortamından ve aile ortamindan biraz ödün vermek gerekiyor gerçekten bı gamer olmak için yoksa arada bi oynayarak gerçekten olunmuyo kendimden biliyorum
While there are no strict and universal conditions or rules to be a gamer, there are some common aspects and considerations that many gamers embrace or adhere to.
Ne kadar istesende yoktur bana kalırsa. Oyun bir eğlence türüdür. Her insan oturup kendi zevklerini hobilerini yapmakla mükelleftir. E-Spor derecesinde oyniyacaksan ozaman çok çabalaman gerekecek söyliyeyim.
Gamer olmanın bence ilk şartı prensip sahibi olmaktır. Bu prensipler oyunu hikaye, görsel, oynanış kolaylığı ve biçimi açısından değerlendirebilmek ve alınan zevki bu değerlendirmeye göre yönlendirmektir. İkincisi ise gerçek bir gamer ın asla yeni oyunlar çıkmaya devam ederken aynı oyunu yıllarca oynamamasıdır.