Gamermarkt ilamsız dava

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
zor bi süreç var önünde gibi görünüyor gamermarkt bu konuda gerçekten katı ve acımasız olabiliyor kendi itibarlarını piyasada asla sarstırmıyorlar

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Birşey çıkmaz kaç para

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bana göre güvenli değil orası

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Burası da güvenilir değil bir maddesinde şöyle yazıyordu; Satıcı hesabı geri alıp gamermarket hesabını silerse sorumluluk alıcıya kalıyor gibisinden bir madde geçiyordu, destek ekibi bunu söyleyince sürekli alakasız cevaplar veriyor o yüzden valorant hesap alımından uzak durmalısınız zaten oyun kendisi bile yasaklamış tespit edilirse banlanıyorsunuz net olarak belirtilmiş birşey.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hocam valorant satma işleri biraz sıkıntılı boşa uğraşma bence

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
gamermarkt sitesinde valorant hesabı sattım hesabı bende başkasından satın almıştım şimdi hesabı ilk aldığım kişi hesabını geri almış
şimdi de gamermarkt avukatları dava açacaklarını vs söylüyorlar aynı hesabı bende başkasından satın aldığımın kanıtlarını atıyorum saçma sapan tehdit etmeye çalışıyorlar avukat ile görüştüm bu süreçte ilamsız dava açılıyormuş itiraz etme hakkımız bulunuyormuş böyle bir süreç yaşayan oldu mu ?
hocam kanıtlı bir şekilde belirtirsen o kişiye açılır

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
gamermrkt kullanmayın sürekli stok yok para yüklersiniz günlerce stok beklersiniz destek diye koydukları elemanlar bilgi vermiyor konuya gelicek olursak bir şey çıkmaz o siteden rahat ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...