GamerMarkt'dan LoL hesabı aldım ve dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Şimdi iki sorum olacak, ilk sorum şu: Ben 300TL'ye LoL hesabı satın aldım, Riot hesaplarını vs kişilerin sattığı online büyük bir site belki görmüşsünüzdür. Başlıktaki siteden bahsediyorum, aldığım hesap çalıntı çıktı. Gerçek sahibi Riot'a ticket atarak benden hesabı geri aldı. Site ile görüştüm ve satıcı iade yapmayı kabul etmediğini söylüyor, site ise bana dönüş yaptı ve bana yolladıkları mesajı aynı şekilde size yolluyorum: "Satıcı ile iade hususunda uzlaşma yapılamaması sebebiyle ilgili süreç avukatlarımıza aktarılmıştır. Yasal prosedürler sebebiyle ilgili süreç zaman almaktadır. Bir gelişme olması halinde size bilgi vermeye devam edeceğiz." Sizce bu ne kadar doğru acaba işlemler olacak mıdır? İkinci sorum ise şu: Yani, sonuç olarak burada bir dolandırılma mevzusu var. Karşı tarafa belli bir miktar para verdim, karşılığında ise bir alacağım vardı ama o alacağım şeyi alamadım. Karşı tarafta paramı geri vermeyi reddetti. Yani bu sebepten dolayı gerçekten avukatlar vs işlem başlatabilir mi? Bunu merak ediyordum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu siteyi çok uzun zamandır kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamamıştım öncelikle geçmiş olsun ve şikayette bulunabilirsin sonuçta herkesin banka hesapları tc no kişisel bilgiler vb. siteye kayıtlı

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka aynı durum, aynı cevaplar benim başıma geldi. 8 ay içinde çözdüler. Çözmediler, mahkemeye de vermediler aslında. Dedim ben, mahkemeye vereceğim sizi. Bir anda çözüldü diyip parayı attılar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Site güvenilirdir eğer dava açtıysa parayı geri alırsın

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bende GAMESATIŞ da Yaşamışdım Aynı Olayı Adamlar Mesaj Atıyo Discord vb çekiyolar seni ordan dolandırıyolar gamesatışta bizi ilgilendirmez diyor haklılar olay onların sitesinde olmadı çünkü sakın satım-alım yapcağınız platformdan başka bi yere yönlendirmeye çalışırlarsa kanmayın kandırmayın teşekkürler

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
en kötü sende ticket atar durumu anlatıp hesabı banlatırsın

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis ama gamermark hani güvenilir bi siteydi dolandırıclık nasıl oldu anlamadı tekrardan geçmiş olsun reis

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
O sitenin avukatları dava açıyor diye biliyorum destek ile bir görüş.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
In the worst case, you will throw a ticket explaining the situation and ban the account.

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
alış satıs yaparken hangı sıte olursa olsun abı guvenlıgı maksımum tutmak zorundayız turkıye burası oluyor maalesef

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun en iyisi üstüne 1 bardak soguk su iç birşey çıkacagını sanmıyorum

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Site Desteğine Başvurup Satıcının Bilgilerini Alıp Dava Edebilirsin Dostum

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Şimdi iki sorum olacak, ilk sorum şu: Ben 300TL'ye LoL hesabı satın aldım, Riot hesaplarını vs kişilerin sattığı online büyük bir site belki görmüşsünüzdür. Başlıktaki siteden bahsediyorum, aldığım hesap çalıntı çıktı. Gerçek sahibi Riot'a ticket atarak benden hesabı geri aldı. Site ile görüştüm ve satıcı iade yapmayı kabul etmediğini söylüyor, site ise bana dönüş yaptı ve bana yolladıkları mesajı aynı şekilde size yolluyorum: "Satıcı ile iade hususunda uzlaşma yapılamaması sebebiyle ilgili süreç avukatlarımıza aktarılmıştır. Yasal prosedürler sebebiyle ilgili süreç zaman almaktadır. Bir gelişme olması halinde size bilgi vermeye devam edeceğiz." Sizce bu ne kadar doğru acaba işlemler olacak mıdır? İkinci sorum ise şu: Yani, sonuç olarak burada bir dolandırılma mevzusu var. Karşı tarafa belli bir miktar para verdim, karşılığında ise bir alacağım vardı ama o alacağım şeyi alamadım. Karşı tarafta paramı geri vermeyi reddetti. Yani bu sebepten dolayı gerçekten avukatlar vs işlem başlatabilir mi? Bunu merak ediyordum.
Geçmiş olsun şikayette bulunabilirsin dostum

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun. Sitenin bir şey yapabileceğini düşünmüyorum ama sen dolandıran kişinin bilgilerini siteden isteyip dava açabilirsin diye biliyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim. İtemsatis, gamermarkt gibi sitelere çok güvenmemek lazım. Canlı destekleri hiç ilgilenmiyor bile. Ben itemsatista dolandırılmştım ticketlarıma cevap bile vermediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...