- Yasaklandı
Banlı Üye
Şimdi iki sorum olacak, ilk sorum şu: Ben 300TL'ye LoL hesabı satın aldım, Riot hesaplarını vs kişilerin sattığı online büyük bir site belki görmüşsünüzdür. Başlıktaki siteden bahsediyorum, aldığım hesap çalıntı çıktı. Gerçek sahibi Riot'a ticket atarak benden hesabı geri aldı. Site ile görüştüm ve satıcı iade yapmayı kabul etmediğini söylüyor, site ise bana dönüş yaptı ve bana yolladıkları mesajı aynı şekilde size yolluyorum: "Satıcı ile iade hususunda uzlaşma yapılamaması sebebiyle ilgili süreç avukatlarımıza aktarılmıştır. Yasal prosedürler sebebiyle ilgili süreç zaman almaktadır. Bir gelişme olması halinde size bilgi vermeye devam edeceğiz." Sizce bu ne kadar doğru acaba işlemler olacak mıdır? İkinci sorum ise şu: Yani, sonuç olarak burada bir dolandırılma mevzusu var. Karşı tarafa belli bir miktar para verdim, karşılığında ise bir alacağım vardı ama o alacağım şeyi alamadım. Karşı tarafta paramı geri vermeyi reddetti. Yani bu sebepten dolayı gerçekten avukatlar vs işlem başlatabilir mi? Bunu merak ediyordum.
Moderatörün son düzenlenenleri: