Gamesatış sitesinde dolandırıldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ama sözleşmede şu madde var satış sonrası geri alınma kanıtlanırsa satıcı tazminat ödemekle yükümlü olur. Yanılmıyorsam 5000 dolar tazminat yazıyor sözleşmede. Siz yinede bi kontrol edin
şöyle bir durum var adam dan para iadesi istedim ama yapamayacağını söyledi üstüne başka bir hesap verdi bende bunu sattım sattığım adam hesabı geri aldığım söyleyip duruyor olaylar çok karıştı.

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şöyle bir durum var adam dan para iadesi istedim ama yapamayacağını söyledi üstüne başka bir hesap verdi bende bunu sattım sattığım adam hesabı geri aldığım söyleyip duruyor olaylar çok karıştı.
Keşke hiç öyle yapmamış olsaydınız. İlandaki ürün neyse sözleşme o ürün için geçerlidir

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
satıcının hesabını kısıtlamıştım ve site üzerinden yapmadık takası .
O daha da kötü, sitede direkt uyarı olarak geçer. Site dışından alışveriş yapmayın diye. Site dışından teslim etmeye çalışanları site tespit ederse mağazasını kapatır

Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
O daha da kötü, sitede direkt uyarı olarak geçer. Site dışından alışveriş yapmayın diye. Site dışından teslim etmeye çalışanları site tespit ederse mağazasını kapatır
böyle bir durumda suçsuz bir durumdan suçlu duruma düşmüş oluyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kim kime dum duma götüren götürene bence bırak çekil bu işten site dışına da çıkmış bu sefer dolandırıcılıktan mahkemelik olursun boşver koy 200 tl sini bulursun zormu

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Hukuki süreçten bişey elde edemezsin gamesatışın da burada suçlu olduğunu söyleyemem satıcıyla uğraşman gerekir belki bi şekilde olur

EskilerdeN
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hangi devirdeyiz, halen faso-fiso sitelere güvenen kaldı mı ya, anlayın artık dolandırıcı hepsi.

LEGİT BOSS
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence şikayet etme zaten yasal olmayan bişey yapmışsın şikayet etsende ne kadar kayda alınırki.
Post automatically merged:

SİYAH KADAR DERTLİYİM
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam gamesatis değil alıcıya yaz

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hesap alım satımları yasak oldugu ıcın bı sey cıkmaz hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...