GameSatış'ta hesap sattığım kişi dava açabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Öncelikle selam. GameSatış'ta 27 gün önce birine hesap sattım. 2 gün sonra hesabın e postası alındı, şifresi değiştirildi. İlanımda ilk mailin benim olmadığı yazıyordu ama hesabın açıldığı mail bendeydi. Al sat yaptığım için benim satın aldığım kişi geri çekmiş hesabı adamada kanıtları attım. Fakat dava açacağını söyledi. Sizce böyle bir şey yapabilir mi dava ya da tebligat hakkında bilgiler verebilir misiniz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
✅MEMORYHACKERS✅
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hesap satışı direk yasak olduğu için perk korkmana gerek yok dava açmakla ve hesabı vermekle tehdit ediyor seni

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
pahalı bir hesap değilse adam uğraşmaz davayla.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
Hiçbir şey olmaz. Düşünsene ülkede silah ticareti yasak silah ticareti yapan kişi alıcıya eksik mal veriyor alıcıda bunu anlayıp silah ticareti yapan kişiyi mahkemeye veriyor :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
alım satım işlemi bittikten sonra hesabı geri çektiyse ve kanıtlar varsa dava açabilir başıma gelmişti.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
riotun verdiği kurallar TCK dan sonra gelir riotun yasaklaması önemli değil dava açacak adamın lehine deliller varsa en kralını da açar kanka ayriyeten gamermarkt ta açabilir diye biliyorum
ama %80 geri adım atıyor genellikle avukat vs vs eğer gerçekten açacaksa eski satıcıyla bi iletişime geç derim enazından sende gözünü korkutmak için dava açarım falan de yani yoksa yüksek ücret ödeyen kişiler de var bundan

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hİç bişey olmaz kanka sıkma kendini. kendin diyorsun zaten kanıtlarım var diye eğer acıklamadada dediysen sorun olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
riotun verdiği kurallar TCK dan sonra gelir riotun yasaklaması önemli değil dava açacak adamın lehine deliller varsa en kralını da açar kanka ayriyeten gamermarkt ta açabilir diye biliyorum
ama %80 geri adım atıyor genellikle avukat vs vs eğer gerçekten açacaksa eski satıcıyla bi iletişime geç derim enazından sende gözünü korkutmak için dava açarım falan de yani yoksa yüksek ücret ödeyen kişiler de var bundan
Fazla anlamıyorum kanka tebligat falan dedi zaten benim suçum yok 27 gündür adamla uğraşıyorum nerdeyse

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
açabilir ama merak etme eğer aldığın kişinin yaptını kanıtlarsan halledersin

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hesap satışı yasal değildir fakat yapılabilir fakat bir dava çok uzun sürer ve hesaba ödediği paradan daha fazla parayı dava için öder kesinlikle seni korkutmak amaçlı söylendiğini düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hesap satışı bir çok oyunda ve sitede yasak memoryhackers de bile yasak yasak olan bir şeyi başta onun alması sorun bu davadan bir şey çıkmaz bence rahatta kal

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
700 tl için dava açılmaz avukat ücretleri zaten 1000tl den başlıyor uğraşacağını zannetmem sen içini rahat tut

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
eğer mahkeme işleriyle fazla uğraşan biriyse yasa haklarını didik didik edip bi açık bulacaktır sende kendini korumak için saçma sapan şeyleri sebep göstererek hesabı satım-alım yaptığın oyunu suçla ve ''ben böyle birşey yapabiliyorsam başkalarıda yapar, eğer siz bu önleme almış olsaydınız beni şu an dava etmiceklerdi'' diyerek savunabilirsin kendini bu süreç uzayıp canını sıkarsa daha fazla didik didik ederek incele kuralları birşeyler mutlaka çıkar

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...