Onaylı Üye
ykanıtları varsa yapamaz hiçbirşey
dava değilde tebligat falan ailemin haberi olmasını istemiyorum ve hesabı ben çekmedim ben birinden satın aldım o çekti yaniHesap satışı direk yasak olduğu için perk korkmana gerek yok dava açmakla ve hesabı vermekle tehdit ediyor seni
ya korkmayın be kardeşim fasofiso onlar ya , ama yaptıgnızda yanlıs yaniy
dava değilde tebligat falan ailemin haberi olmasını istemiyorum ve hesabı ben çekmedim ben birinden satın aldım o çekti yani
valla kral bilmiyodum al sat yapıyodum ilk defa geldi başımaya korkmayın be kardeşim fasofiso onlar ya , ama yaptıgnızda yanlıs yani
pahalı bir hesap değilse adam uğraşmaz davayla.
700 civarıpahalı bir hesap değilse adam uğraşmaz davayla.
700 tl için dava açmaz açsa bile riot games'e göre hesap satışı ve satın alımı yasak, bu yasadışı kumarhanede dolandırıldım demeye benzer 2'side yasal değil.700 civarı
Fazla anlamıyorum kanka tebligat falan dedi zaten benim suçum yok 27 gündür adamla uğraşıyorum nerdeyseriotun verdiği kurallar TCK dan sonra gelir riotun yasaklaması önemli değil dava açacak adamın lehine deliller varsa en kralını da açar kanka ayriyeten gamermarkt ta açabilir diye biliyorum
ama %80 geri adım atıyor genellikle avukat vs vs eğer gerçekten açacaksa eski satıcıyla bi iletişime geç derim enazından sende gözünü korkutmak için dava açarım falan de yani yoksa yüksek ücret ödeyen kişiler de var bundan
ama yaptıgnızda yanlıs yani
. İlanımda ilk mailin benim olmadığı yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?