GamezBD hwid ban kaldırmak mümkün mü ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sorumu başlıktada belirttim şuan nader bdo hilesi yapmayı bıraktı bdo private serverlarıda öldü :d piyasa çok sessiz şuan benim bildiğim aktif 4-5 sunucu var ama hepsi çöp gamez dışında gamezde çöp orası ayrı ama en azından oyuncusu fazla neyse konuyo dönelim bu gamez hwid kaldırmanın bir yolu var mıdır ?Konu daha önce başka kişiler tarafından açıldıysa kusura bakmayın uzun süredir yoktum buralarda kontrol etme fırsatım olmadı.Ayrıca bunu araştıran oldu mu gamez hangi donanıma ban atıyor ona göre bi ayar yapsak.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
maalesef hwid ban anakarta atıldığı için kaldırmak mümkün değildir. anakart id değiştirerek yapanlar var, fakat önermiyorum.

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hwid spooferlar var ama cogu parali free olanlardada sayili vardir ama guvenilir mi supheliyim

Uzman Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
kökten sıfırlayınca düzeliyor diye biliyorum yani flash bellek ile temiz kurulum atınca çünkü windowsun içinden sıfırla yapınca sadece dosyalar gidiyo

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hayır o oyun için çalışacağını sanmıyorum dostum zaten araştırdım da onun için yapılmıyor ama paralı olarak bilmiyorum yapanlar vardır hwid banı için belki

Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
GamezBD sanırım hwid ban atmıyor, disk banı atıyor ve kaldırmak mümkün ama her pc yi tekrar açtığında yapman gerekiyor, bunun için gözlemlediğim kadarı ile disk serial numaralarını gizlemen yeter. Dc den ulaşırsan yardımcı olayım imza da var. GamezBD oynayan birisi ve ban yemiş birisi olarak takribi 1 aydır bunun için uğraşıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...