gaming ekipman öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
10.000
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
arkadaşlar steelseries gaming ekipman almayı dusunuyorum 1 aydır araştırıyorum ne alcagımı karar veremedım 10k butce var benım buldugum serı şu şekilde
steelseries arctis 7 wireless
steelseries apex3 yada apex7
steelseries rival650
yaklasık 9k kadar bısey tutuyor
benım bunları secme nedenım kablosuz olmaları ama kullanımı nasıl yada uzun sure kullanabılırmıyım bılmıyorum marka onemlı degıl bıldıgınız kablosuz gamıng ekıpman varsa onerırmısınız

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kablolu daha hızlı tepki süresine sahip oluyor ben rampage hydra r6 klavye kullanıyorum mause asus tuf m3 kualklık rampage g-3 hydra baya memnunum f/p

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fiyat performans olarak gayet iyi kulaklık zaten 7.1 bende bunun kablolusunu kullanıyorum ve tavsiye ederim sanada. steelseries rival650 mouse ye gelcek olursak macro kullanmayacaksan onu değiştir derim geriye kalan herşey fiyat ve performans açısından gayet iyi ve tavsiye edilir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
rampage'in ekipmanları çok güzel uzun zamandır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım öneririm

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
mouse olaral logiteech G502 şiddetle tavsiyemdir fiyat performansı olarakta diğer gaming mouse'lar arasında 1 numara bence
ss seriside iyi ama kablosuzlarda gecikme süresi oluyor sorun yaşyabilirsin

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Kulaklık için önerim Corsair Void Elite RGB Wireless normalde 2 yılda bir tüm sistemimi ekipman dahil değiştiririm ancak 2 yıl 3 aydır şu kulaklıktan aşırı memnun kaldığım için değiştirmeye gerek duymadım ara yüzü programı çok güzel bataryası konusunda aslında garanti bitmeden bir bahane bulup değiştirmek istiyordum ancak bir hesaplama yaptım 2 yılda kullanım ömrü sadece 2-3 saat düşmüş gerek kalmadı yani değiştirmeye 12-13 saat şarjı gidiyor. Not : RGB ışıkları kapalı kullandım 2 yıl boyunca gerek duymadım arada sırada görsellik için açtım sadece buna rağmen çok iyi. :)

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kablosuzların mesafeye göre tepkime süresi vs de değişebiliyor kabloluyu öneririm

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
önerileriniz için teşekkurler kablosuz urunlerın tepkimesinin az oldugunu bılıyorum ama normal kablosuz klavye yada maus tepkımesı gecıkıyor diye bıluyorum bu saydıgım urunler oyuncular ıcın yapılmıs urunler oldugu ıcın tepkımesının hızlı olacagını dusunuyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
önerileriniz için teşekkurler kablosuz urunlerın tepkimesinin az oldugunu bılıyorum ama normal kablosuz klavye yada maus tepkımesı gecıkıyor diye bıluyorum bu saydıgım urunler oyuncular ıcın yapılmıs urunler oldugu ıcın tepkımesının hızlı olacagını dusunuyorum
Ben ne olursa olsun hiç kablosuz klavye mouse kullanmayı düşünmedim ancak kulaklıkta hiç bir gecikme gibi birşey hissetmedim kablosuz yada kablolu kullanımda yaptığımda fark yoktu zaten bunun testini yapmıştım sadece kullanım açısından daha ergonamik oluyor kablosuz kulaklık öneririm ve önerdiğim üründe çok iyidir yazdım zaten yukarıda ne kadar memnun kaldığımı. :)

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Steel series kulaklık klavye mouse kablolu olarak kullanıyorum hocam, kablosuza geçmeyi düşünüyorum ben de, artık kablolar can sıkıcı, tercihlerin gayet iyi bence,şimdiden güle güle kullan.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
corsair mouse özellikle fps oyun seviyorsan cok kaliteli bluetooth mouseleri var biraz pahalı ama değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...