Uzman Üye
Arkadaşlar gaming gen tr den 20 k ya bir sistem aldım site 1 ile 5 iş günü içerisinde kargoya vediğini yazmış siteye sistemi 24 nisanda satın aldım ve 5. iş gününde aradım ama kimse çıkmadı müşteri hizmetlerinin rezalet oldugunu duymuştum instagramda postlara baktığımda dm üzerinden iletişime geçtiklerini görüp dm den yazdım 5. iş günündeyiz ve hala hazırlanıyor aşamasında ne zaman paketlenip kargoya verilecek diye sordum bana yoğunluktan dolayı 1 ile 5 iş gününü 1 ile 7 iş gününe çıkardıklarını pc nin bu aralıkta kargoya verileceğini söylediler tamam diyip teşekkür ettim buraya kadar bir sıkıntı yoktu fakat bugün 7. iş günü ve baktığım zaman hala hazırlanıyor aşamasında tekrar telefonla aradım ilk 3 sefer telefon çalmadan kapandı ısrarcı olup 5 6 kere aradım ve 6. arayışımda telefon çalmaya başladı telefonda otomatik ses tüm yetkililerin şuanda meşgul oldugunu söylediler ve 30 40 dk hatta bekledim ben hatta gelmesini beklerken çağrı sonlandırıldı bilerekmi yaptılar yoksa otomatikmi bilmiyorum tekrar aradığımda 15 dk kadar yine hatta bekledim ve bu sefer otomatik ses mesai saatlerinin bittiğini söyledi bundan sonra gerçekten sinirlendim ve forumları gezmeye başladım google yorumlarını okudum yorumlarda herkes müşteri hizmetlerinin rezaletliğini ve sistemlerin kargoya verilmemesi hakkında şikayetçiydi bende iade etmeyi düşündüm sonra 1 2 kişinin iade konusundada sıkıntı yaşadığını okudum gerçekten sinirim ve moralim çok bozluldu gün içinde başka bir şey düşünemiyorum 20 k düşük bir mebla değil en azından bu paraları veridiğimizde biraz ilgilenilse güzel olacak yorumlarda sıkıntısız gelen sistemlerde vardı 5 yıldız verilmiş fakat birde twittera bakayım dediğimde bir kişinin 16 nisanda sipariş verdiğini gördüm ve siparişi hala hazırlanıyor aşamasındaydı gerçekten çok şaşırdım gaming gen tr den pc alıp böyle bir şey yaşayan varmı varsa ne zaman kargoya verilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden