Gaming Gen tr ürün hazırlama saçmalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar gaming gen tr den 20 k ya bir sistem aldım site 1 ile 5 iş günü içerisinde kargoya vediğini yazmış siteye sistemi 24 nisanda satın aldım ve 5. iş gününde aradım ama kimse çıkmadı müşteri hizmetlerinin rezalet oldugunu duymuştum instagramda postlara baktığımda dm üzerinden iletişime geçtiklerini görüp dm den yazdım 5. iş günündeyiz ve hala hazırlanıyor aşamasında ne zaman paketlenip kargoya verilecek diye sordum bana yoğunluktan dolayı 1 ile 5 iş gününü 1 ile 7 iş gününe çıkardıklarını pc nin bu aralıkta kargoya verileceğini söylediler tamam diyip teşekkür ettim buraya kadar bir sıkıntı yoktu fakat bugün 7. iş günü ve baktığım zaman hala hazırlanıyor aşamasında tekrar telefonla aradım ilk 3 sefer telefon çalmadan kapandı ısrarcı olup 5 6 kere aradım ve 6. arayışımda telefon çalmaya başladı telefonda otomatik ses tüm yetkililerin şuanda meşgul oldugunu söylediler ve 30 40 dk hatta bekledim ben hatta gelmesini beklerken çağrı sonlandırıldı bilerekmi yaptılar yoksa otomatikmi bilmiyorum tekrar aradığımda 15 dk kadar yine hatta bekledim ve bu sefer otomatik ses mesai saatlerinin bittiğini söyledi bundan sonra gerçekten sinirlendim ve forumları gezmeye başladım google yorumlarını okudum yorumlarda herkes müşteri hizmetlerinin rezaletliğini ve sistemlerin kargoya verilmemesi hakkında şikayetçiydi bende iade etmeyi düşündüm sonra 1 2 kişinin iade konusundada sıkıntı yaşadığını okudum gerçekten sinirim ve moralim çok bozluldu gün içinde başka bir şey düşünemiyorum 20 k düşük bir mebla değil en azından bu paraları veridiğimizde biraz ilgilenilse güzel olacak yorumlarda sıkıntısız gelen sistemlerde vardı 5 yıldız verilmiş fakat birde twittera bakayım dediğimde bir kişinin 16 nisanda sipariş verdiğini gördüm ve siparişi hala hazırlanıyor aşamasındaydı gerçekten çok şaşırdım gaming gen tr den pc alıp böyle bir şey yaşayan varmı varsa ne zaman kargoya verilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar gaming gen tr den 20 k ya bir sistem aldım site 1 ile 5 iş günü içerisinde kargoya vediğini yazmış siteye sistemi 24 nisanda satın aldım ve 5. iş gününde aradım ama kimse çıkmadı müşteri hizmetlerinin rezalet oldugunu duymuştum instagramda postlara baktığımda dm üzerinden iletişime geçtiklerini görüp dm den yazdım 5. iş günündeyiz ve hala hazırlanıyor aşamasında ne zaman paketlenip kargoya verilecek diye sordum bana yoğunluktan dolayı 1 ile 5 iş gününü 1 ile 7 iş gününe çıkardıklarını pc nin bu aralıkta kargoya verileceğini söylediler tamam diyip teşekkür ettim buraya kadar bir sıkıntı yoktu fakat bugün 7. iş günü ve baktığım zaman hala hazırlanıyor aşamasında tekrar telefonla aradım ilk 3 sefer telefon çalmadan kapandı ısrarcı olup 5 6 kere aradım ve 6. arayışımda telefon çalmaya başladı telefonda otomatik ses tüm yetkililerin şuanda meşgul oldugunu söylediler ve 30 40 dk hatta bekledim ben hatta gelmesini beklerken çağrı sonlandırıldı bilerekmi yaptılar yoksa otomatikmi bilmiyorum tekrar aradığımda 15 dk kadar yine hatta bekledim ve bu sefer otomatik ses mesai saatlerinin bittiğini söyledi bundan sonra gerçekten sinirlendim ve forumları gezmeye başladım google yorumlarını okudum yorumlarda herkes müşteri hizmetlerinin rezaletliğini ve sistemlerin kargoya verilmemesi hakkında şikayetçiydi bende iade etmeyi düşündüm sonra 1 2 kişinin iade konusundada sıkıntı yaşadığını okudum gerçekten sinirim ve moralim çok bozluldu gün içinde başka bir şey düşünemiyorum 20 k düşük bir mebla değil en azından bu paraları veridiğimizde biraz ilgilenilse güzel olacak yorumlarda sıkıntısız gelen sistemlerde vardı 5 yıldız verilmiş fakat birde twittera bakayım dediğimde bir kişinin 16 nisanda sipariş verdiğini gördüm ve siparişi hala hazırlanıyor aşamasındaydı gerçekten çok şaşırdım gaming gen tr den pc alıp böyle bir şey yaşayan varmı varsa ne zaman kargoya verilir yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden
max türk firması işte ne bekliyorsun? keşke itopya'dan alsaydın.

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
max türk firması işte ne bekliyorsun? keşke itopya'dan alsaydın.
itopya da tr firması değil mi ? sonuçta , ben de hata edip itopya dan aldım cihaz arızalı gelmesine rağmen hiç bişrey yapmadılar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun hocam yapacak bir şey yok türk firmaları genelde böyle oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
bu site ile alakalı yorumu olan varsa fiyatları pahalı mı ucuz mu ?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ben şu an yalova da üni nedeni ile yaşıyorum gencer gaming den 16 k ya pc topladım burda olan bi firma olduğu için rahat aldım ama işe giderken önlerinden geçiyorum kargo arabası sadece onlar için geliyor oraya 1 araba toplama pc satış yapıldığını gördüm yoğunluktan dolayı olmuş olabilir umarım bir dahaki alışverişlerinde yorumları dikkate alırsın yaşadıın durum için de üzüldüm dostum.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka Türk firmaları böyle ya yapacak birşey yok

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
dostum maalesef uğraştıracaklar gibi duruyor ben de oradan ssd tarzı bir şey almıştım 14 gün civarında gelmişti kısacası rezalet bir firma bence iade talebini başlat yada biraz daha bekle

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu kadar zahmete gireceğine keşke itopya'dan alsaydın hiç canın sıkılmayacaktı

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bende 30 nisanda aldım gaming genden 5 iş gününde kargo yazıyordu sipariş verdikten sonra 7 iş gününe çevirmişler 😃😃😃

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Bilgisayarı topla seçeneğini seçtiysen eğer yoğunluk var seçim önü 1 hafta 10 gün sürebilir kargoya çıkması

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler yanlış anlasılmasın kargom illa gelir dolandırılma vs gibi durum olucagini sanmiyorum yogunluktandir tabiki fakat keske musteri hizmetlerini duzeltseler buyuk ihtimalle stoksuz calisan bi firma alicaklar daha duzgun siteleri tercih edebilir benim aciliyetim yoktu fakat aciliyeti olan insanlar icin kotu bi durum 1 ile 5 is gununu 1 ile 7 is gunune cevirip ustune bu sureyide asmalari gercekten sıkıntılı bi durum siparisim geldiginde burdan tekrar güncelleme yaparim merak edenler veya alisveris yapacaklar icin tesekkur ediyorum yorumlariniz icin

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Beyler yanlış anlasılmasın kargom illa gelir dolandırılma vs gibi durum olucagini sanmiyorum yogunluktandir tabiki fakat keske musteri hizmetlerini duzeltseler buyuk ihtimalle stoksuz calisan bi firma alicaklar daha duzgun siteleri tercih edebilir benim aciliyetim yoktu fakat aciliyeti olan insanlar icin kotu bi durum 1 ile 5 is gununu 1 ile 7 is gunune cevirip ustune bu sureyide asmalari gercekten sıkıntılı bi durum siparisim geldiginde burdan tekrar güncelleme yaparim merak edenler veya alisveris yapacaklar icin tesekkur ediyorum yorumlariniz icin
itopyadan aldıysan olmaz benim arkadaş ordan aldı ve ben itopyadan koltukla mouse aldım sıkıntı yaşamazsın

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
itopyadan aldıysan olmaz benim arkadaş ordan aldı ve ben itopyadan koltukla mouse aldım sıkıntı yaşamazsın
kral hazır sistem aldım ordan istediğim parçalar yoktu itopyada kendim toplarsam +5k fazla vermem gerekiyodu yoksa itopyadan almak isterdim bekleyip göreceğiz sistemi bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmadan ulaşır elime

Donator
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kral hazır sistem aldım ordan istediğim parçalar yoktu itopyada kendim toplarsam +5k fazla vermem gerekiyodu yoksa itopyadan almak isterdim bekleyip göreceğiz sistemi bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmadan ulaşır elime
Gaming gen tr den alışveriş yapmadım hiç ama kötü yorum yoktu ama bir yerde sistemi toplayıp gönderiyorlarsa işlem uzun sürüyor çünki 100 adet sipariş girildiğini düşün o bilgisayarların tek tek toplanması test edilmesi gerekiyor

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Gaming gen tr den alışveriş yapmadım hiç ama kötü yorum yoktu ama bir yerde sistemi toplayıp gönderiyorlarsa işlem uzun sürüyor çünki 100 adet sipariş girildiğini düşün o bilgisayarların tek tek toplanması test edilmesi gerekiyor
kanak site hakkında kötü yorumlar genelde insanlara 1 ile 5 iş günü içinde kargoya verilecek denilmesi insanlar buna göre satın alıyor ve müşteri hizmetlerine ulaşmak zor oldugu içinde durumunu kontrol edemiyolar buda aldıkları sistemi iade etmek istemelerine yol açıyor iade sistemleri açıkçası kötü ve paranın gelmesi zaman alabiliyor ve bunuda kontrol etmek için iletişim kurulamıyor dediğim gibi müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor insanlar haklı olarak tereddüt yaşıyor korkuyor verdikleri paralar az değil ilk defa bu siteden alan bi insan korkuya düşebilir geri kalan kötü yorumlar ise kargo şubesinden kaynaklı gelen kargonun hasarlı olması vesaire buda biraz şans faktörü devreye giriyor çünkü ne kadar site değişimde yapsa 21 gün tespit süresi var yani kargon hasarlıysa 1 ayın kafadan gidiyor genel olarak kötü yorumlar böyle
Post automatically merged:

Son olarak müşteri hizmetlerine 35 dk hatta kalarak ulaştım sonunda yetkili arkadaş siparişimi kontrol etti ve pazartesi günü kesin kargoya verileceğini söyledi ne kadar doğru bilemem bunun hakkındada şikayetler vardı yalan söyüyorlar vesaire diye şimdilik pazartesiyi bekliyorum yine herhangi bir gelişmede buraya yazarım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
türk firmalarının çoğu böyle değil mi zaten? :D daha geçen gün haberlerde gördüm karadeniz mahallesinde yurt içi kargo araca fırlatıyorlar. artık şansa bağlı ya gerçekten.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Vatan da aynı yapacak bisey yok reisim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...